Άσε μας ρε μαμά: Το χουνέρι της Δανάης και του Βασίλη θα αφήσει τους πάντες άφωνους

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 11/01

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άσε μας ρε μαμά: Το χουνέρι της Δανάης και του Βασίλη θα αφήσει τους πάντες άφωνους

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (11/01) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Άσε μας ρε Μαμά, στην οποία εισέβαλλε η Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Βέβαια, στο αποψινό επεισόδιο, η Ρωξάνη ζητά απ’ την Γεσθημανή να την βοηθήσει να φτιάξει πρόσφορο για τον Αριστείδη μιας και είναι ψυχοσάββατο κι αυτό τους φέρνει πιο κοντά.

Τι θα δούμε σήμερα στο Άσε μας ρε Μαμά (11/01)

Ο Δημήτρης δεν το πιστεύει που βλέπει την Ρωξάνη και τη μάνα του μαζί αρμονικά στην κουζίνα και χαίρεται ιδιαίτερα. Κι ενώ η Κορίνα με τον Μάθιου φεύγουν διήμερο στην Αράχοβα, η Όλγα κι ο Σωτήρης «παγιδεύονται» στο δωμάτιο της Ρωξάνης με τον Μενέλαο, τον Λευτέρη τη Τζοβάνα και τη Νάντια.

Και όσο ο Θωμάς φοβάται το φάντασμα του Αριστείδη, η Δανάη κι ο Βασίλης του ετοιμάζουν ένα χουνέρι που έχει σαν αποτέλεσμα όμως να μείνουν όλοι τρομοκρατημένοι.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο της σειράς «Άσε μας ρε μαμά»

Ο Θωμάς δεν έχει απαλλαγεί ακόμα από το φάντασμα του Αριστείδη και γι’ αυτό αναγκάζεται να «τα μασήσει» στην Ρωξάνη όταν τον καλεί να πάνε θέατρο. Εκτός αν, με τις δαιμόνιες συμβουλές του Μπάμπη, καταφέρει να αντιμετωπίσει τον μακαρίτη…

Ο Μενέλαος μελαγχολεί για τα εφηβικά του όνειρα και η Νάντια, έχοντας βλέψεις να βάλει τον Λευτέρη στην γενική διεύθυνση της Αρμέκο, αρπάζει την ευκαιρία να τον παρακινήσει να παραιτηθεί, ενώ η Κορίνα και ο Μάθιου αναβιώνουν τον έρωτά τους στην Αράχοβα.

Κι ενώ η Έλλη είναι πηγμένη με τις διασημότητες που θέλουν ν’ αγοράσουν σπίτια, η Ρωξάνη και ο Δημήτρης ετοιμάζονται για το θέατρο χωρίς να ξέρουν ότι τελικά μάλλον θα πάνε οι δυο τους!