The 2night Show: H Χριστίνα Χειλά Φαμέλη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θα συγκλονίσει με τις αποκαλύψεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night Show: H Χριστίνα Χειλά Φαμέλη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

O Γρηγόρης Αρναούτογλου απόψε το βράδυ στις 23:45 υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που μας πρωτοσυστήθηκε ως Θεοδοσία στις «Άγριες Μέλισσες» και φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός».

Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει για τη σχέση της με την Κρήτη και για την ιστορία του Σασμού που θυμίζει την απαγορευμένη αγάπη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Γιατί γελάει στις δραματικές σκηνές; Ποιο είναι το γούρι της σε κάθε παράσταση; Για ποιο λόγο έχει δύο επίθετα; Στη συνέχεια, η Χριστίνα αναφέρεται στο video «Μη με αφήσεις ποτέ», στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τον Έκτορα Λιάτσο και έγινε viral.

Πώς αντιμετώπισε τις σοκαριστικές σκηνές βίας και ποιες περιπτώσεις γυναικών, που έχουν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά από συντρόφους τους, γνωρίζει; Τέλος, κάνει μια σύντομη βόλτα από τον μικρό Σπύρο Ντούγια και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.

Καλεσμένη του Γρηγόρη στο «The 2Night Show» και η ανανεωμένη Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η όμορφη ηθοποιός μιλάει για τη σχέση της με τον σύζυγό της και εξηγεί γιατί μετά από 9 χρόνια είναι πιο καλά από ποτέ. Αυθόρμητη και χειμαρρώδης, όπως πάντα, περιγράφει πώς νόσησε με κορωνοϊό και πώς αυτό επηρέασε τα μαλλιά της και την απόφασή της να τα κουρέψει κοντά.

Τι είναι η υπερακουσία που έπαθε και πώς την ξεπέρασε; Με ποιο τρόπο περνάει τα μηνύματα και τις αξίες που θέλει στα δύο κορίτσια της, ως νέα μητέρα; Τέλος, ομολογεί πως της λείπει η τηλεόραση και μαζί με τον Γρηγόρη κάνουν την πρώτη τηλεφωνική φάρσα για το 2022.

Η αποκάλυψη της Φαμέλη για την απώλεια της μητέρας της

«Η θύμηση της μυρωδιάς της… Η μητέρα μου με διαμόρφωσε και είμαι αυτό που είμαι τώρα. Αναφέρομαι συχνά σε εκείνη και με αυτόν τον τρόπο εξακολουθεί να υπάρχει, για όσο υπάρχω κι εγώ. Είναι ο πιο ισχυρός δεσμός. Την έχασα στα 16 μου. Πολλές φορές, σκέφτομαι ότι είμαι προνομιούχα που έχω πράγματα από εκείνη να θυμάμαι, που έχω στοιχεία της. Ευτυχώς, λέω τώρα πια, που όταν έφυγε ήμουν σε μια ηλικία που είχα ήδη διαμορφώσει χαρακτήρα, και μπορώ πλέον να έχω αναμνήσεις από εκείνην.

Δεν την αποζητώ πια, αλλά την σκέφτομαι πιο έντονα σε κομβικές φάσεις της ζωής μου, όπως όταν συμβαίνουν πολύ μεγάλα γεγονότα, από την γέννηση της ανιψιάς μου μέχρι μια πολύ σημαντική δουλειά. Μπορεί σε αυτές τις φάσεις της ζωής μου να μου λείπει περισσότερο. Η μητρότητα μού έχει περάσει από το μυαλό, μου έχει έρθει η επιθυμία, αλλά δεν είμαι σίγουρη ακόμη αν το θέλω», κατέληξε η ηθοποιός, η οποία είναι και τρελά ερωτευμένη.

Η αποκάλυψη της Φαμέλη για την απώλεια της μητέρας της