MasterChef 6: Η κρεοπώλης που «έστησε στον τοίχο» τους κριτές - «Με φωνάζουν Χίτλερ»

Κατάφερε να πάρει την ποδιά;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Η κρεοπώλης που «έστησε στον τοίχο» τους κριτές - «Με φωνάζουν Χίτλερ»

Το MasterChef 6 έχει φέτος νέους κανόνες και η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής οι κριτές έχουν δει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Μία από αυτές ήταν και η Μαρία, η οποία τον τελευταίο καιρό εργάζεται ως κρεοπώλης.

Όπως εξήγησε, το MasterChef αποτελεί για εκείνη έναν στόχο και έτσι ήθελε πάρε πολύ να πάρει την ποδιά.

«Αν δεν πετύχω τον στόχο μου θα σκάσω. Ο σύζυγος και τα παιδιά μου με φωνάζουν Χίτλερ», είπε μεταξύ άλλων.

Η Μαρία, μαγείρεψε παραδοσιακά σουτζουκάκια και το πιάτο της κέρδισε τους κριτές, οι οποίοι της προσέφεραν την ποδιά και πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Η οντισιόν της Μαρίας στο MasterChef 6

Βασιλική Δροσάτου: Ποια είναι η πρώτη παίκτρια που κέρδισε το Golden Pin

Η ιστορία της Βασιλικής στο MasterChef, ήταν πολύ ιδιαίτερη καθώς πριν από κάποια χρόνια έχασε τον σύζυγό της και έμεινε μόνη με δύο παιδιά. Παρόλα αυτά, κατάφερε να συνεχίσει τη ζωή της και να αποκτήσει μία δική της επιχείρηση.

Το πιάτο της κατάφερε να συγκλονίσει τους κριτές, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε πως έψησε τόσο καλά το συκώτι που ούτε ο ίδιος δε θα το έκανε έτσι.

Γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να της δώσει το golden pin του, που τη στέλνει απευθείας στο σπίτι του MasterChef. Αυτή ήταν και μία από τις αλλαγές που αποφασίστηκαν φέτος.

«Τι έκανα ρε; Δεν το πιστεύω», έλεγε η ίδια ενώ την ίδια στιγμή έκλαιγε και φώναζε.

Η Βασιλική Δροσάτου είναι 47 χρόνων και έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει μια δική της επιχείρηση στον κλάδο της ομορφιάς και έχει μία δική της επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη. Η μαγειρική ωστόσο είναι η μεγάλη της αγάπη.

Οι δηλώσεις της στο Breakfast At Star

«Ουρλιάζω από τη χαρά μου, δεν το πιστεύω ακόμα γιατί είχα έρθει εντελώς outsider εδώ πέρα, ωστόσο είμαι τρελαμένη με την μαγειρική. Πηγαίνω σε σχολή μαγειρικής τον τελευταίο χρόνο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μου έδωσε το golden pin και δεν φαντάζεστε τι πέρασα μέχρι να το εξασφαλίσω. Δεν έχω χαρεί ξανά τόσο πολύ στη ζωή μου, θέλω να τους δω σύντομα και να ζητήσω χίλια συγγνώμη, από τη χαρά μου έπιασα τον Σωτήρη Κοντιζά και του έκανα κεφαλοκλείδωμα. Νομίζω έγινα ρεζίλι», είπε η Βασιλική Δροσάτου.