Elif: Η Ζουλιντέ παρακαλάει τον Σαφάκ - «Στις 5 θα σε περιμένω στο...»

Οι σημερινές 12/1 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Ζουλιντέ παρακαλάει τον Σαφάκ - «Στις 5 θα σε περιμένω στο...»

Η Ζουλιντέ δεν έπαψε να αγαπάει τον Σαφάκ και τώρα που έμαθε όλη την αλήθεια για τον Τουφάν προσπαθεί να έρθουν και πάλι κοντά. Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο της Elif, θα την δούμε να τον παρακαλάει.

Οι σημερινές 12/1 εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Ο Κερέμ στέλνει στις εφημερίδες μια δήλωση επανόρθωσης για να διορθωθεί η κατάσταση αλλά αυτό δεν βοηθάει την κατάσταση της Ματσιντέ, η οποία έχει ταραχθεί πολύ.

Ο Κερέμ είναι σίγουρος ότι η Ράνα ευθύνεται για ό,τι συνέβη και εκείνη του λέει πως θα έπρεπε να ψάχνει κάτω από τη μύτη του τους εχθρούς του. Η Ασλί και ο Κερέμ νιώθουν έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλο αλλά κανείς δεν τολμάει να μιλήσει. Η αλαζονική συμπεριφορά της Παρλά ενοχλεί όλη την οικογένεια Χακτανίρ αλλά ο Κερέμ δεν αντιδρά.

Ο Τσαγκλάρ εμφανίζεται όμως ξανά και απειλεί την Παρλά πως θα αποκαλύψει την αλήθεια στον Κερέμ για το κόλπο, που χρησιμοποίησε για να τον αναγκάσει να την παντρευτεί. Η Λεμάν και η Αλέβ σχεδιάζουν τη μέρα που θα γίνουν επίσημα νύφη και πεθερά, χωρίς ο Σαφάκ να έχει την παραμικρή ιδέα για όλα αυτά.

Δευτέρα 24/1 Επεισόδιο 1017 - Στην φυλακή ο Κερέμ

Η Ζουλιντέ βρίσκει τον Τουφάν σε μια καφετέρια και τον ρωτάει τι είπε ακριβώς στον Εμιρχάν. Η Μπιρτσέ βρίσκει ένα κουτί με σοκολατάκια από τον ανώνυμο θαυμαστή της. Σχολιάζει το γεγονός με χιούμορ με τον Ακίν, οποίος προσπαθεί να μη φανεί ότι εκείνος είναι ο κρυφός θαυμαστής της. Όλοι στην έπαυλη ετοιμάζονται για το μεγάλο σόου και έχουν αγωνία. Ο Εμιρχάν δεν έχει επιστρέψει από το σχολείο και η Ζουλιντέ τον αναζητά παντού αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ανησυχεί και κατηγορεί τον Τουφάν για ότι έχει συμβεί.

Ο Μαχίρ και η Κιγιμέτ κάνουν τα δικά τους ύπουλα σχέδια για να καταστρέψουν τη βραδιά του μεγάλου σόου, τη φήμη του Κερέμ, την αξιοπιστία της εταιρίας. Ο Εμιρχάν έχει αφήσει ένα γράμμα στη μητέρα του στο οποίο της εξηγεί πώς νιώθει, τώρα που έμαθε το ψέμα της σχετικά με τον πατέρα του. Όταν η Ζουλιντέ βρίσκει το γράμμα αισθάνεται απελπισία. Λίγο πριν ξεκινήσει το σόου έρχεται η αστυνομία και συλλαμβάνει τον Κερέμ με την κατηγορία του λαθρεμπορίου. Όλη η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ εκτός από τον Μαχίρ, την Κιγιμέτ και τη Ράνα.