Σκοτεινή θάλασσα 12/01: Η Ξένια αποφασίζει πως η οικογένεια πρέπει επιτέλους να περάσει στην αντεπίθεση

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σκοτεινή θάλασσα 12/01:  Η Ξένια αποφασίζει πως η οικογένεια πρέπει επιτέλους να περάσει στην αντεπίθεση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό (12/01) επεισόδιο της νέα σειράς του MEGA, Σκοτεινή Θάλασσα (δείτε εδώ τι τηλεθέαση που έκανε στην πρεμιέρα).

Οι αποψινές 12/01 εξελίξεις της Σκοτεινής Θάλασσας

Παρά τις εξηγήσεις της αστυνομίας, το βίντεο αναζωπυρώνει την αγανάκτηση για την αθώωση του Χρήστου από μερίδα της τοπικής κοινωνίας, με την Όλγα να πρωτοστατεί στις αντιδράσεις. Η Ξένια αποφασίζει πως η οικογένεια πρέπει επιτέλους να περάσει στην αντεπίθεση.

Η Σμαρώ, ερευνώντας την εταιρεία διαχείρισης των καμερών ασφαλείας, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον αρχηγό της τοπικής μαφίας, Σάκη Χαροκόπο. Ο Χρήστος κάνει ένα ταξίδι στην Αθήνα, ακολουθώντας ένα νέο στοιχείο σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας.

Τι θα δούμε αύριο, Πέμπτη 12/01

Μετά το ατύχημα, ο Χρήστος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τον επισκέπτεται η Ξένια με τον Κωστή και τον πιέζει να αποδεχτεί την πρόταση των Γάλλων. Ο Χρήστος εμμένει στην απόφασή του να κρατήσει το εργαστήριο και να μην πουλήσει την πατέντα του φαρμάκου.

Στο μεταξύ, η Σμαρώ αναζητά τον ένοχο για τα κομμένα φρένα του αυτοκινήτου. Επισκέπτεται τον Χρήστο στο νοσοκομείο και εκεί επέρχεται η συμφιλίωση μεταξύ τους.

Ο Χρήστος μοιράζεται την υποψία του ότι η Άννα ζει και κρύβεται από όλους. Ο Χρήστος δέχεται επίσης επίσκεψη από τη Ροδιά, η οποία του αποκαλύπτει ένα συγκλονιστικό μυστικό για την Άννα.