Σασμός: Ο Μανόλης αποκαλύπτει στον Αντώνη τον δολοφόνο του Στεφανή

Οι σημερινές 13/1 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Ο Μανόλης αποκαλύπτει στον Αντώνη τον δολοφόνο του Στεφανή

Το σημερινό 13/1 επεισόδιο της σειράς Σασμός είναι συγκλονιστικό, αφού η Θεοδώρα βάζει μπροστά το σατανικό σχέδιο της και όπως φαίνεται θα βάλει τον Μανόλη να αποκαλύψει ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, όχι όμως.. ο αληθινός αλλά αυτός που θέλει εκείνη.

Η κίνηση αυτή μάλιστα θα φέρει μια τραγωδία, αφού λίγο αργότερα ο Πέτρος θα καταλήξει νεκρός από τα χέρια ενός κύριου πρωταγωνιστή.

Οι σημερινές 13/1 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Η στιγμή που περίμενε τόσο καιρό η Θοδώρα έχει φτάσει. Κατηγορεί και επίσημα τον Πέτρο ως τον φονιά του Στεφανή. Θα την πιστέψει ο Αντώνης; Η Μαρίνα που αποφασίζει να τον καλέσει ύστερα από τόσα χρόνια στο σπίτι για φαγητό, βλέπει την παράξενη στάση του και γεμίζει ανησυχία. Η μεγάλη ανατροπή, όμως, έρχεται από τον παπά.

Μετά από τόσο αίμα και τόσα φονικά μήπως έφτασε πια η ώρα για το σασμό; Θα δεχτούν οι Βρουλάκηδες κι οι Σταματάκηδες ή θα νικήσουν όλα τα χρόνια του μίσους; Αστέρης κι Αργυρώ συναντιούνται να μοιραστούν τα νέα τους. Μόνο που εκεί... θα τους δει μαζί το άτομο που δεν θα έπρεπε!

Αποφασίστηκε στον ALPHA για τον Σασμό

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, το σχέδιο των ιθυνόντων του ALPHA για αύξηση των επεισοδίων της σειράς σε πέντε την εβδομάδα, απορρίφθηκε. Το κανάλι σχεδίαζε να πυκνώσει τα επεισόδια της σειράς ώστε να αποκρούσει τις επιθετικές κινήσεις του ανταγωνισμού στην prime time.

Το στοκ των επεισοδίων, ωστόσο, μετά την non stop μετάδοση του Σασμού μέσα στις γιορτές έχει περιοριστεί σημαντικά, ενώ μετά την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού που πλήττει όλες τις σειρές καθώς και τους συντελεστές του δραματικού σίριαλ του ALPHA, το απόθεμα των επεισοδίων μειώνεται πλέον επικίνδυνα.

Ο Σασμός θα παραμείνει με τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα, καθώς πλέον όλες οι προσπάθειες μετατοπίζονται στο να μη χρειαστεί καμία σειρά να διακοπεί προσωρινά λόγω κορωνοϊού.