Η τελευταία ώρα: Μια απρόσμενη επίσκεψη θα ταράξει για τα καλά την Λουκία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 13/01

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τελευταία ώρα: Μια απρόσμενη επίσκεψη θα ταράξει για τα καλά την Λουκία

Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει να μην είναι ικανοποιητικά, ωστόσο οι εξελίξεις στο σημερινό (13/01) επεισόδιο της σειρά του OPEN, «Η Τελευταία Ώρα» είναι άκρως καταιγιστικές.

Οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά «Η Τελευταία Ώρα»

Η Κάτια είναι έτοιμη να μετακομίσει στο νέο της σπίτι με τον Αλέξη, τη στιγμή που εκείνος δέχεται στενό μαρκάρισμα από την Πωλίνα. Ο Ανδρέας βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Την ίδια ώρα η Λουκία δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη που θα την ταράξει. Η Έλλη μιλά για πρώτη φορά στην ψυχολόγο για όσα νιώθει.

Το αποτέλεσμα θα τρομοκρατήσει τη Λουκία. Στο μεταξύ ο Μάρκος (Άγγελος) ετοιμάζεται να πάει σπίτι της Έλλης να γνωρίσει τους δικούς της. Ο Δαμιανός αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα για την εκδίκησή του.

Η Κάτια είναι έτοιμη να μετακομίσει στο νέο της σπίτι με τον Αλέξη, τη στιγμή που εκείνος δέχεται στενό μαρκάρισμα από την Πωλίνα. Η Μαρίνα κάνει κάτι τρομερό.

Η υπόθεση της σειράς

«Η Τελευταία Ώρα» είναι η νέα καθημερινή, ερωτική, δραματική σειρά μυστηρίου του OPEN, σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη και έκανε πρεμιέρα στις 22/11 στις 17:50 με ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο.

Καθηλωτική, συγκινητική και γεμάτη ανατροπές η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» έρχεται καθημερινά στο OPEN. Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως.

Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί.