Σε ξένα χέρια: Η Τόνια θα μάθει τα νέα και θα θυμώσει με τη Σούλα - Τι συνέβη;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 14/01

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε ξένα χέρια: Η Τόνια θα μάθει τα νέα και θα θυμώσει με τη Σούλα - Τι συνέβη;

Ο Φλοριάν μπορεί να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάρως και της Σούλας, ωστόσο οι εξελίξεις της σειράς «Σε ξένα χέρια» είναι άκρως καταιγιστικές καθώς στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται να δούμε την Τόνια να μαθαίνει κάποια νέα με αποτέλεσμα να θυμώσει στην Σούλα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς «Σε ξένα χέρια»

Η Σούλα με τη Μάρω δεν μπορούν να χωνέψουν ότι χάσανε μέσα απ’ τα χέρια τους τον Φλοριάν. Ο Πιπερόπουλος συνεχίζει το στενό μαρκάρισμα στη Διώνη, η οποία αγχώνεται μην τους κάνει κάποιος τσακωτούς στο σπίτι.

Η Τόνια μαθαίνει τα νέα και θυμώνει με τη Σούλα. Ο Φεγκούδης μαθαίνει από τη Μαριτίνα ότι, αν λήξει το break με τον Μάνο, του δίνει το δικαίωμα να διαχειρίζεται το 50% της Φεγκούδης Snacks. Ο Μάνος αρνείται να διακόψει το break κι ο Φεγκούδης είναι έτοιμος να σωριαστεί από τη στενοχώρια.

Ο Πιπερόπουλος ξεχνάει τα γενέθλια της Μαριτίνας, η οποία του ζητάει εξηγήσεις. Πώς θα αντιδράσουν ο Φεγκούδης, η Τόνια, ο Φλοριάν κι ο Ταρζάν στις φωνές της Ντάντως;

Η Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησε για την νέα σειρά της ΕΡΤ που πρωταγωνιστεί

Για τη νέα πρωτότυπη σειρά της ΕΡΤ, «Σε ξένα χέρια», στην οποία και πρωταγωνιστεί, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, η Χριστίνα Αλεξανιάν.

«Είναι σπουδαίο αυτό το “άνοιγμα” που έχει κάνει η ΕΡΤ στη μυθοπλασία και όχι μόνο. Η σειρά έχει χιούμορ, εναλλαγές μια υπέροχη αισθητική και το αποτέλεσμα είναι σαν να βλέπεις μια εβδομαδιαία δουλειά. Αυτό ήταν το μέλημα όλων μας, και νομίζω έχει επιτευχθεί» είπε η γνωστή ηθοποιός.