"Μπορεί να μην το πιστέψει κανένας..." - Η αναφορά του Κανάκη στους Ράδιο Αρβύλα για τον τσακωμό του σε μπαρ της Θεσσαλονίκης

Έσπασε την σιωπή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Εδώ και λίγα 24ωρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα δημοσίευμα γνωστού περιοδικού που αναφέρει πως ο Αντώνης Κανάκης διαπληκτίστηκε σε μπαρ της Θεσσαλονίκης με θαμώνα λόγω της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου (διαβάστε εδώ αναλυτικά).

Στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής των Ράδιο Αρβύλα, ο ίδιος διέψευσε τις παραπάνω πληροφορίες σε αρκετά εύθυμη διάθεση.

Όπως συγκεκριμένα δήλωσε ο ίδιος απαντώντας σε ένα σχόλιο του Κιούση ο οποίος προσπάθησε να δώσει μια εύθυμη νότα στην όλη συζήτηση:

Η αλήθεια για τον φερόμενο τσακωμό του Κανάκη

«Πραγματικά ζούμε τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής δημοσιογραφίας σε αυτή τη χώρα, με διαφορά. Μπορεί να μην το πιστέψει κανένας αλλά δεν έχει σημασία. Έχω να βγω από το σπίτι 7 χρόνια περίπου και μπαίνω μέσα και μου λέει ο Κιούσης. Πήγες σε κάνα μπαρ και πλακώθηκες;»

Σε όλη τη κουβέντα ήταν χαρακτηριστική η εύθυμη διάθεση που επικρατούσε μεταξύ των κεντρικών παρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα.

Εξελίξεις με την αγωγή των «Ράδιο Αρβύλα» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η 28χρονη που τον είχε καταγγείλει, εντόπισε και τρίτο βίντεο με προσωπικές της στιγμές σε άλλη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου που δεν γνώριζαν.

Από την άλλη, όπως είχε γίνει γνωστό, οι «Ράδιο Αρβύλα» είχαν ανακοινώσει πως ετοιμάζονταν να καταθέσουν αγωγή κατά του πρώην συμπαρουσιαστή τους. Έτσι, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η αγωγή ναι μεν δεν έχει κατατεθεί ακόμα, αλλά ετοιμάζεται.