Η τελευταία ώρα: Η Μαρίνα θα βρεθεί σε αγωνία όταν έρθει αντιμέτωπη με την οργή της Κάτιας

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 14/01

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τελευταία ώρα: Η Μαρίνα θα βρεθεί σε αγωνία όταν έρθει αντιμέτωπη με την οργή της Κάτιας

Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει να μην είναι ικανοποιητικά, ωστόσο οι εξελίξεις στο σημερινό (14/01) επεισόδιο της σειρά του OPEN, «Η Τελευταία Ώρα» είναι άκρως καταιγιστικές.

Οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά «Η Τελευταία Ώρα»

Ο Αλέξης πολιορκείται από την Πωλίνα ενώ η Σοφία αντιμετωπίζει τον Νικόλα για τις πραγματικές της προθέσεις.Η Λουκία κι ο Ανδρέας γνωρίζουν τον 'Άγγελο' αλλά το κλίμα μεταξύ τους είναι τεταμένο λόγω του επικείμενου ταξιδιού του Ανδρέα. Η Μαρίνα αγωνιά για την έκβαση της κίνησής της όταν έρχεται αντιμέτωπη με την οργή της Κάτιας.

Ο Αλέξης πολιορκείται από την Πωλίνα ενώ η Σοφία αντιμετωπίζει τον Νικόλα για τις πραγματικές της προθέσεις. Η Έλλη σε αδιέξοδο για όσα της συμβαίνουν οδηγείται στην Κική που της προτείνει να πάνε σε μέντιουμ. Όταν βρίσκεται εκεί ανακαλύπτει κάτι για τον εαυτό της που την τρομάζει.

Η υπόθεση της σειράς

«Η Τελευταία Ώρα» είναι η νέα καθημερινή, ερωτική, δραματική σειρά μυστηρίου του OPEN, σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη και έκανε πρεμιέρα στις 22/11 στις 17:50 με ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο.

Καθηλωτική, συγκινητική και γεμάτη ανατροπές η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» έρχεται καθημερινά στο OPEN. Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως.

Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί.