Ελλάδα Έχεις Ταλέντο (15/01) Highlights: Τα κλάματα στην σκηνή, το Golden Buzzer και ο πιο γρήγορος τυλιχτής

Όλα όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ελλάδα Έχεις Ταλέντο (15/01) Highlights: Τα κλάματα στην σκηνή, το Golden Buzzer και ο πιο γρήγορος τυλιχτής

Την εβδομάδα που μας πέρασε έκανε την πρεμιέρα του το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» - δείτε εδώ όσα συνέβησαν στην πρεμιέρα -, το οποίο επέστρεψε μετά από χρόνια απουσίας, μέσα από την συχνότητα του ANT1. Αρκετά δυναμικό ήταν και το χθεσινό 15/01 επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», καθώς τα ταλέντα που πέρασαν από την σκηνή είχαν να δείξουν απ'όλα. Τραγούδι, χορός, μαγικά, μαγειρική και το πρώτο Golden Buzzer ήταν μερικά από όσα είδαμε το βράδυ του Σαββάτου.

Τι είδαμε χθες (15/01) στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Τα κλάματα της διαγωνιζόμενης

Πριν από λίγο ξεκίνησε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Έτσι, από την Αμερική ήρθε η μόλις 18 χρονών Ελένα για να τραγουδήσει μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, η ίδια εξήγησε πως είναι δεύτερης γενιά Ελληνοαμερικανίδα και έλκει ρίζες από τη Μάνη, τις Σέρρες και τη Ναύπακτο. Η ίδια δήλωσε από την αρχή ότι δεν είναι επαγγελματίας, αλλά είναι το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια και να μπορέσει να κάνει καριέρα.

Ωστόσο, δε κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση αφού, αν και έχει πολύ ωραία φωνή, άκουσε πολύ καλά λόγια από τους κριτές, οι οποίοι διέκριναν πως έχει ναι μεν καλή βάση φωνής, αλλά δεν την έχει δουλέψει αρκετά. Έτσι μετά από τα τέσσερα "όχι" ξέσπασε σε κλάματα.

Το golden buzzer του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στο αποψινό επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μπορεί να παρακολουθήσαμε μια από τους διαγωνιζόμενους να ξεσπάει σε κλάματα καθώς πήρε τέσσερα "όχι" από την κριτική επιτροπή, ωστόσο τις εντυπώσεις "έκλεψαν" πατέρας και γιος στην σκηνή του show.

Πιο συγκεκριμένα, το δίδυμο είχε κρατήσει μυστικό από τη μαμά ότι επρόκειτο να διαγωνιστούν μαζί στο σόου και μόλις ο Michael Antoniou κάλεσε τον μικρό Matthew επί σκηνής εκείνη έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φανερά συγκινημένος δεν άντεξε και λίγο αργότερα πάτησε το golden buzzer και τους έστειλε κατευθείαν στην επόμενη φάση.

Tα σουβλάκια που κατέληξαν στα χέρια του Αρναούτογλου

Μια από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ελλάδα έχεις Ταλέντο ήταν και ο υποψήφιος που έδειξε την ικανότητά του στο να φτιάχνει σουβλάκια. Οι κριτές μαζί με τον Νικόλα Ράπτη και τον Σταύρο Σβήγκο, σηκώθηκαν στη σκηνή και όλοι μαζί πέρασαν φανταστικά.

Ο διαγωνιζόμενος κατάφερε να φτιάξει 16 σουβλάκια σε δυο λεπτά και ο ίδιος ανέφερε ότι κάθε φορά σπάει το ρεκόρ του. Οι κριτές, αν και ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή του και πέρασαν πολύ ευχάριστα, παρ΄ όλα αυτά όμως δεν του έδωσαν τα τέσσερα ναι και έτσι δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ωστόσο, ανέβηκε στη σκηνή και πήρε τον δίσκο με τα σουβλάκια για να τα καταναλώσει ο ίδιος.

Ο παίκτης που έσπασε το ρεκόρ στο τύλιγμα σουβλακίων.