«Δεν μπορώ να σκοτώσω τον Στέφανο» - Τραγικές στιγμές στην Γη της Ελιάς

Οι σημερινές 17/1 εξελίξεις της σειρά του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ να σκοτώσω τον Στέφανο» - Τραγικές στιγμές στην Γη της Ελιάς

Θα σας συγκλονίσει το σημερινό 17/1 επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς, καθώς θα δούμε τον Αλέξη να προσπαθεί να μην σκοτώσει τον Στέφανο. Οι φαντασιώσεις του τον οδηγούν σε δύσκολα μονοπάτια, ωστόσο, σε λίγες ημέρες μπορεί και να σταματήσουν, αφού με την Μυρτάλη θα χωρίσουν όπως φαίνεται.

Οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 127

Ο Στάθης αδυνατεί να πιστέψει πως έχασε την Ιουλία οριστικά και συγκρούεται με τον Ισίδωρο, ο οποίος τον προειδοποιεί σε έντονο ύφος να κρατηθεί πια μακριά της. Την ίδια ώρα, ο Γιώργης και η Ιουλία ταξιδεύουν στο Παρίσι για το γαμήλιο ταξίδι τους.

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως ο Θεοδόσης ξαναμπήκε στη ζωή της, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη να συγκατοικήσει μαζί του. Ο Θεοδόσης, από την άλλη, σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην περιοχή και ψάχνει χώρο για να ανοίξει ταβέρνα.

Η επιστροφή της Μέλπως διαταράσσει τις ισορροπίες ανάμεσα στη Χάιδω και τον Λυκούργο, καθώς η Χάιδω ζηλεύει και δεν νιώθει άνετα με την παρουσία της. Ο Στέφανος διανυκτερεύει στο πατρικό του, γεγονός που κάνει έξαλλη τη Μυρτάλη και το ζευγάρι καβγαδίζει έντονα. Η Ισμήνη και η Μυρτάλη μπαίνουν ενεργά στην παραγωγή των προϊόντων τους, με τον Κωνσταντίνο να τις στηρίζει σε κάθε βήμα. Η εμμονή του Αλέξη με τη Μυρτάλη και οι φαντασιώσεις του για εκείνη, αρχίζουν να τον οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια.

O Ανέστης πάει να πνίξει την Ευτυχία

Ο Ανέστης δηλώνει στην Ελένη πως θέλει να φτάσουν μέχρι τον γάμο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να το σοβαρέψει μέχρι να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πια αλκοολικός. Ο Ανέστης όμως δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει να πίνει. Την ίδια στιγμή η Ευτυχία λέει στην Ελένη ότι ο Ανέστης την κακοποιούσε όταν ήταν μαζί, ενώ λίγο αργότερα η Ελένη το συζητά με τον Ανέστη και περιμένει μια ειλικρινή εξήγηση από αυτόν. Ο Ανέστης ωστόσο βγαίνει εκτός εαυτού, μπουκάρει στο σπίτι της Ευτυχίας και την πιάνει από τον λαιμό, καθώς πιστεύει ότι προσπαθεί να του χαλάσει τη σχέση του με την Ελένη.

Η Ευτυχία με κόπο βγαίνει από τα χέρια του και την επομένη μιλά στη Μαργαρίτα για την επίθεση του Ανέστη κι αυτή υπόσχεται να τον βάλει στη θέση του. Παράλληλα, η Ελένη πηγαίνει στην αστυνομία και ρωτά τον Κουράκο για τον Ανέστη. Εκείνος της τα λέει όλα και η Ελένη καταλαβαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσει τη σχέση της μαζί του. Στο μεταξύ η Ευτυχία πέφτει θύμα μιας ύποπτης ληστείας και η Αννα υποψιάζεται πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται ο Ανέστης.