Ήλιος: Η Αθηνά λαμβάνει ένα ύποπτο πακέτο από τον Στέφανο

Χαμός στο σημερινό (17/1) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος: Η Αθηνά λαμβάνει ένα ύποπτο πακέτο από τον Στέφανο

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (17/1) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος μιας και η Αθηνά πρόκειται να λάβει ένα εξαιρετικά ύποπτο πακέτο από τα χέρια του Στέφανου, το οποίο την ταράζει πάρα πολύ.

Τι θα δούμε σήμερα (17/1) στον Ήλιο - Επεισόδιο 81

Στα χέρια της Αλίκης φτάνουν έγγραφα του εργοστασίου με τα παραποιημένα αποτελέσματα των αναλύσεων. Ο Ιωάννου βρίσκει την ευκαιρία και επιτίθεται στον Στέφανο στη φυλακή. Η Γαλανού φέρνει την Αθηνά μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα… Η Ελένη αποφασίζει να πλησιάσει τον πατέρας της… Ο Νίκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν η Ελένη του αποκαλύπτει τι πέρασε εξαιτίας της απουσίας του.

Η Λένα δεν είναι σίγουρη για την αθωότητα του Διονύση, θέλει να μάθει την αλήθεια και ζητάει τη βοήθεια της Σοφίας και του Χρήστου. Ο Διονύσης έρχεται σε δύσκολη θέση όταν μία κοπέλα του επιτίθεται εξαγριωμένη στον δρόμο… Η Γαλανού, νιώθοντας τον κλοιό να στενεύει εξαιτίας των στοιχείων που συνέλεξε η Αλίκη, παίρνει μία εσπευσμένη απόφαση που θυμώνει ακόμη περισσότερο την Αλίκη… Η Αθηνά λαμβάνει ένα «πακέτο» από τον Στέφανο που την ταράζει πολύ, ενώ σύντομα η Γαλανού θα της αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Τι θα δούμε στο αυρινό επεισόδιο (18/1)

Η Αθηνά πιέζεται από την απαίτηση του Στέφανου να ασκήσει τα δικαιώματά του ως πατέρας του παιδιού που περιμένουν, ενώ ο Ιωάννου της κάνει μία εξωφρενική πρόταση που ωστόσο φαίνεται να την φέρνει σε δίλημμα. Η Ελένη συγκρούεται έντονα με τον πατέρα της… Ο Διονύσης συλλαμβάνεται και η Λένα συνεχίζει να αμφιβάλλει για την αθωότητά του. Η Αλίκη αποφασίζει να δώσει συνέντευξη σε τοπικό κανάλι και να καταγγείλει δημόσια όσα γνωρίζει για τη μόλυνση του ποταμού από το εργοστάσιο. Η Ελένη επισκέπτεται ξανά τον πατέρα της και βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.