Μόλις Χθες: Η Έλενα απειλεί τη Λουΐζα για τον Μιχάλη

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (17/1)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Η Έλενα απειλεί τη Λουΐζα για τον Μιχάλη

Μπορεί σύσσωμοι στον ΣΚΑΪ να ασχολούνται με τις εξελίξεις στο Survivor 5, ωστόσο καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό (17/1) επεισόδιο της καθημερινής σειράς του σταθμού, Μόλις Χθες, μιας και η Έλενα θα εξαπολύσει απειλές κατά της Λουΐζας ώστε η δεύτερη να μη συναντήσει ξανά τον Μιχάλη.

Τι θα δούμε σήμερα (17/1) στο Μόλις Χθες - Επεισόδιο 71

Η Έλενα προειδοποιεί τη Λουίζα ότι εάν ξανασυναντήσει τον Μιχάλη θα της κάνει κακό. Ο Στέφανος φαίνεται να γοητεύεται από τη Μαρία και επιζητά την παρέα της. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Θάνο. Η Λήδα δείχνει αποφασισμένη να κατακτήσει ξανά τον Άλκη και στέλνει μία φωτογραφία στην Κορίνα γράφοντάς της ότι είναι οικογένεια. Η Κορίνα σοκάρεται. Ο εισαγγελέας αφήνει προσωρινά ελεύθερο τον Στάθη αλλά με περιοριστικά μέτρα αλλά ο Χρήστος και η Κέλλυ ανησυχούν ότι θα φυλακιστεί.

Ο Αχιλλέας προσπαθεί για το καλύτερο. Η Άννα προσπαθεί να πείσει τον Ιάσονα να επιστρέψει στο σπίτι του γιατί έχει τα δικά της σχέδια. Ο Στέφανος ζητά συμμαχία από τον Ορέστη κατά του Σπύρου. H ιταλική κυβέρνηση αποζημιώνει τον Μιχάλη για την άδικη φυλάκισή του και γίνεται ξαφνικά πλούσιος. Η Έλενα πιέζει να κάνουν ένα παιδί, αλλά εκείνος έχει δεύτερες σκέψεις.

Τι θα δούμε αύριο (18/1) - Επεισόδιο 72

Η βράβευση μίας ζωγραφιάς της Κατερίνας στο σχολείο θα αποτελέσει αφορμή για να βρεθούν όλοι μαζί. Όλοι εκτός από τον Σπύρο που δεν θα καταφέρει να παραστεί και θα προσπαθήσει να μην τα καταφέρει ούτε ο Μιχάλης. Η Λουίζα υπογράφει τελικά για την εξαγορά των ξενοδοχείων Ρομπερτίνι. Η Μαρία βγαίνει ραντεβού με τον Στέφανο, γεγονός που θα μάθει ο Αντώνης.

Η Κέλλυ, ο Χρήστος και τα παιδιά στο Ίδρυμα είναι αναστατωμένοι με την υπόθεση του Στάθη. Ο Θωμάς, στην προσπάθειά του να βοηθήσει, θα κάνει ένα λάθος που ίσως αποβεί μοιραίο. Η Κορίνα αφήνεται στον έρωτα του Άλκη, ο οποίος όμως συνεχίζει να την προβληματίζει. Σε μία έκθεση της Κατερίνας, η Λουίζα βρίσκεται μπροστά σε μια αποκάλυψη που θα την αφήσει απόλυτα σοκαρισμένη.