Σε Ξένα Χέρια: Ο Ταρζάν και ο Φλοριάν περιμένουν να αρπάξουν το παιδί

Όλα όσα θα δούμε απόψε (17/1)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε Ξένα Χέρια: Ο Ταρζάν και ο Φλοριάν περιμένουν να αρπάξουν το παιδί

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (17/1) επεισόδιο της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, Σε Ξένα Χέρια, στην οποία πρωταγωνιστεί η Βάσω Λασκαράκη, μιας και ο Φλοριάν με τον Ταρζάν περιμένουν στον κήπο του Φεγκούδη προκειμένου να αρπάξουν το παιδί.

Τι θα δούμε σήμερα στο Σε Ξένα Χέρια (17/1) - Επεισόδιο 67

Ενώ ο Ταρζάν κι ο Φλοριάν είναι κρυμμένοι στον κήπο του Φεγκούδη περιμένοντας την ευκαιρία για ν’αρπάξουν το παιδί, όλοι οι υπόλοιποι είναι απορροφημένοι απ’τα προβλήματά τους. Ο Φεγκούδης είναι θυμωμένος με τον Μάνο γιατί αρνείται να φτιάξει τη σχέση του με τη Μαριτίνα, η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για το πάρτυ της. Η Σούλα πηγαίνει στη Βαρυμπόμπη για να ζητήσει συγγνώμη απ’ την Τόνια και η Διώνη βρίσκει ευκαιρία να την καλέσει για τσάι.

Ο Χρύσανθος αποκαλύπτει στον Λουδοβίκο πως ένας απ’τους λόγους που οδηγήθηκε στην ιεροσύνη ήταν μια γυναίκα. Τέλος, τα σχέδια των δύο απαγωγέων αλλάζουν κατεύθυνση μετά το άκουσμα της κρυφής συνομιλίας που είχε η Διώνη με έναν μικροεγκληματία.

Τι θα δούμε αύριο (18/1) - Επεισόδιο 68

Η Διώνη αγνοείται από το πάρτι της Μαριτίνας και η Σούλα δέχεται ένα απρόσμενο δώρο που θα την συγκινήσει. Ο Χρύσανθος μαθαίνει την αλήθεια για την συνεργασία της Μάρως με την αστυνομία και ο Φεγκούδης κατηγορεί τον Πιπερόπουλο για την εξαφάνιση της Διώνης. Θα καταφέρουν οι απαγωγείς να τα βγάλουν πέρα με τη Διώνη; Ποια κουβέντα της Τόνιας θα σπρώξει τον Μάνο στην αγκαλιά της Μαριτίνας; Και τέλος, τι θα συμβεί όταν συνειδητοποιήσει ο Φεγκούδης ότι η Διώνη έχει πέσει θύμα απαγωγής;