Masterchef 6: «Έχω να δω τα παιδιά μου 16 χρόνια» - Σπάραξε στο κλάμα

Η συγκινητική ιστορία της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Έχω να δω τα παιδιά μου 16 χρόνια» - Σπάραξε στο κλάμα

Λίγο μετά την ονισιόν του Νικόλα στο Masterchef 6, σειρά είχε η Ταμάρα από την Γεωργία η οποία πήγε για να φτιάξει την δική της συνταγή για τους κριτές. Λίγο πριν βρεθεί ωστόσο ενώπιων της κριτικής επιτροπής, θέλησε να μοιραστεί την συγκινητική της ιστορία.

Η συγκινητική στορία της Ταμάρα στο Masterchef 6

«Είμαι μόνη μου, η οικογένειά μου είναι στην Γεωργία κι έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Δεν τους έχω δει και δεν έχω πάει αυτά τα 16 χρόνια. Τα άφησα στην πεθερά μου, η οποία πέθανε πριν λίγο. Ήταν για τα παιδιά μου και μάνα και γιαγιά. Αποφάσισα εύκολα να φύγω από την πατρίδα μου για να έχουν καλό μέλλον τα παιδιά μου. Ο άντρας μου δεν μπορούσε πια να τα βγάλει πέρα.

Είπα να έρθω για λίγο για δυο χρόνια και θα γυρίσω. Έτσι πέρασαν 16 χρόνια και μεγάλωσαν τα παιδιά μου χωρίς εμένα. Αν είχα γυρίσει πίσω, δεν θα έφευγα γιατί έχασα τόσα χρόνια. Δεν μπορώ να πω αν άξιζε ή όχι.. Δεν έχω πάει στην Γεωργία, δεν έχω χαρτιά. Θα πάω στο σπίτι να αγκαλιάσω και να φιλήσω τα παιδιά μου. Δεν ξέρω τι με περιμένει εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν το αποχωρίζεται στο Masterchef - Αυτό είναι το γούρι του Σωτήρη Κοντιζά

Ο έκτος και ολοκαίνουργος κύκλος του MasterChef έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (10/1) και οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι έτοιμοι να βρουν και να αναδείξουν τον νέο νικητή.

Με αφορμή την πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το δώρο της συζύγου του, Δέσποινας, που το έχει για γούρι για το παιχνίδι. Έτσι λοιπόν, ο αγαπημένος κριτής και σεφ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια σε χρώμα κίτρινο.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, τα είχε φορέσει στη δεύτερη σεζόν του MasterChef και από τότε τα φοράει κάθε φορά που είναι στη Θεσσαλονίκη.

«Το γούρι μας. Τα φόρεσα στη Θεσσαλονίκη τη 2η σεζόν του Μάστερσεφ και από τότε είναι το γούρι μας. Έκτοτε τα φοράω κάθε φορά που έχουμε οντισιόν στη συμπρωτεύουσα. Για το καλό. Τα συγκεκριμένα AllStarάκια τα έχω από το 2013 και είναι το πρώτο δώρο που μου πήρε η Δέσποινα.

Με έχουν ταξιδέψει από Χο Τσι Μινχ και Ανόι μέχρι Κοπεγχάγη και Νέα Υόρκη. Έχω αλλάξει κορδόνια 2 φορές και όσο και να μπάζουν εγώ δε λέω να τα ξεφορτωθώ. Τα λέμε σήμερα το βράδυ στις 21:00. Στη Σαλονίκη. #masterchefgr #allstar #starchanneltv», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Σωτήρης Κοντιζάς.