Σασμός: "Μόνο αν με νεκροφιλήσεις θα..." - Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε Καλλιόπη, Αστέρη και Αργυρώ

Οι σημερινές 18/1 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός:

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στον Σασμό, λίγο πριν τη δολοφονία του Πέτρου (δείτε φωτογραφία από την κηδεία του). Η Καλλιόπη μαθαίνει για τη σχέση Αστέρη - Αργυρώ και ξεκινάει πόλεμος ξανά στις δυο οικογένειες.

Οι 18/1 εξελίξεις της σειράς Σασμός του ALPHA

Επεισόδιο 76

Η Καλλιόπη εισβάλλει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και η οργή της για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς ξεσπά, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Αστέρης ζητά επίσημα το χέρι της Αργυρώς από τους δικούς της.

Θα καταφέρει να βάλει τέλος στην έχθρα που χωρίζει τις δύο οικογένειες; Την ίδια στιγμή, το νέο της σχέσης τους διαδίδεται ταχύτατα στο χωριό.

Παράλληλα, η ζωή της Σεμίνας απειλείται για ακόμη μία φορά, και η ίδια βρίσκεται στο μεγάλο δίλημμα: να ζήσει τον έρωτά της με τον Πέτρο ή να το σκάσει για να γλιτώσει; Ο Αντώνης βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή.

Αυτό είναι το μέλλον της σχέση τους

Ο χωρισμός είναι αναπόφεκτός για την Αργυρώ και τον Αστέρη. Η Αργυρώ μετά τον θάνατο του Πέτρου ορκίζεται εκδίκηση. Ο Αστέρης στην αρχή κρύβεται σε μια σπηλιά όπου τον πήγαινε μικρό ο πατέρας του, καθώς φοβούνται τα αντίποινα από τα ξαδέλφια του Πέτρου που έχουν έρθει από το Ηράκλειο. Ομως δεν αντέχει άλλο και παραδίνεται στην αστυνομία (μάλιστα θα τον καρφώσει ο Μαθιός).

Η Αργυρώ πέφτει σε βαθειά κατάθλιψη και για μέρες δεν τρώει και δεν πίνει. Είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της και εκεί μέσα στην πίκρα και τις τύψεις προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Η μάνα της τη βρίσκει μέσα στα αίματα και στην κυριολεξία τη σώζουν την τελευταία στιγμή. Ο Αστέρης καταλήγει στη φυλακή, όπου έκεί τον περιμένουν άλλα, ενώ η Μαρίνα απόφασίζει να πάρει το μοναδικό παιδί που της απόμεινε και να φύγει....