Masterchef 6: Συγκλόνισε με την ιστορία του - «Είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών! Έχω περάσει...»

Η σπαρακτική εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Συγκλόνισε με την ιστορία του - «Είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών! Έχω περάσει...»

Στο πλατό του MasterChef βρέθηκε στο αποψινό (19/1) επεισόδιο ο Αλέξανδρος, προκειμένου να εντυπωσιάσει τους κριτές με το πιάτο του, όπως έκανε και η Αναστασία με μεγάλη επιτυχία.

Ο ίδιος μάλιστα μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε και την μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά, δηλώνοντας πλέον έτοιμος να κυνηγήσει το όνειρό του.

«Δεν είναι οι κουζίνες η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω περάσει. Έχω περάσει σκοτεινά χρόνια λόγω του ότι είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Πλέον δεν είμαι εδώ και πολλά χρόνια, είμαι απόφοιτος από το ΚΕΘΕΑ, είμαι καλά και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο άνθρωπος αλλάζει. Πολλοί πιστεύουν ότι δεν αλλάζει, όπως το πίστευα κι εγώ κάποτε. Τελικά αλλάζει με θέληση και είμαι εδώ για να πάω παρακάτω. Σίγουρα εφόσον άλλαξα εγώ τη ζωή μου, μπορεί να την αλλάξει και ο οποιοσδήποτε και να κυνηγήσει τα όνειρά του και αυτό είναι το θετικό. Είμαι εδώ γιατί έχω στόχους και βλέπω τη ζωή με αισιοδοξία», αποκάλυψε ο Αλέξανδρος.

Τελικά, ο ίδιος συγκέντρωσε τρία ναι και πέρασε στην επόμενη φάση!

Η οντισιόν του Αλέξανδρου στο MasterChef 6

Μπήκε με φόρα και «απείλησε» τους κριτές - «Θα βρω που μένετε»

Την προσπάθειά της στο MasterChef θέλησε να κάνει η Αναστασία από την Ρωσία, όπως είδαμε στο αποψινό (18/1) επεισόδιο. Η ίδια ετοίμασε ζυμαρικά, τα οποία ήλπιζε πως θα της δώσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αφού ετοίμασε λοιπόν το φαγητό, κάλεσε τους κριτές να το δικμάσουν, με την Αναστασία ωστόσο να ζητάει από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να πει έναν καλό λόγο για την προσπάθειά της.

«Έχω και πρώην πεθερά από τον Πύργο Ηλείας. Να μου πείτε ναι, για αυτό το είπα. Μην μου πείτε όχι, εντάξει; Θα βρω που μένετε. Με την πεθερά έχω ακόμα καλές σχέσεις. Ρώσικη απειλή. Ναι, ήταν λίγο χοντρό», είπε η ίδια.

Η Αναστασία αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς την έξοδο με τους κριτές να την καλούν πίσω γιατί η διαδικασία δεν είχε τελειώσει. Ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, σε αντίθεση με την Αναστασία από την Ουκρανία, κατάφερε όμως να πάρει το «ναι» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.