The 2night show: Ο Θοδωρής Αθερίδης ο αποψινός 19/1 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί του η Έρρικα Μπίγιου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Ο Θοδωρής Αθερίδης ο αποψινός 19/1 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μετά τον Τάκη Ζαχαράτο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2Night Show απόψε στις 23:45 δύο ακόμα λαμπερούς καλεσμένους.

Οι αποψινοί 19/1 καλεσμένοι του Αρναούτογλου

Αρχικά υποδέχεται την εντυπωσιακή Έρρικα Μπίγιου που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έρωτας με διαφορά». Η λαμπερή ηθοποιός εξηγεί γιατί δεν ακούει όταν αγχώνεται και γιατί αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε ποια γνωστή σειρά με πρωταγωνιστή τον Jude Law έφτασε πολύ κοντά να πάρει ρόλο; Τι γνώμη έχει για την τηλεόραση; Έχει δεχτεί χυδαίο φλερτ και πώς το αντιμετώπισε; Τέλος, μιλάει για την παράσταση «Άνθρωποι και ποντίκια» στην οποία συμμετέχει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σεναριογράφος, αλλά και σκηνοθέτης Θοδωρής Αθερίδης έρχεται στο «The 2Night Show» και διδάσκει στον Γρηγόρη «Μαθήματα Κωμωδίας», με αφορμή την καινούργια θεατρική παράσταση που έγραψε, μετά από 6 χρόνια συγγραφικής απουσίας.

Γιατί δεν αντέχει το δράμα στη ζωή του και γιατί θέλει να περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που έχουν χιούμορ; Γιατί είναι «κανονικό» οι ηθοποιοί να μένουν στην ψάθα; Υπάρχουν νέα ταλέντα; Τον πανικοβάλει ο χρόνος; Είναι συντροφικός, τελικά; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα απαντάει ο Θοδωρής Αθερίδης με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σε μια κουβέντα φιλική και παρεΐστικη.

Οι αποψινοί 19/1 καλεσμένοι του Αρναούτογλου

Άγριος καυγάς Καρύδη - Αθερίδη: Η νύχτα που έφυγε από το σπίτι η Σμαράγδα

Αυτός είναι ο τίτλος που έχει στο εξώφυλλό του το περιοδικό YES αναγράφοντας μέσα ένα περιστατικό που η ίδια η Σμαράγδα Καρύδη εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος.

Η ηθοποιός με τον Θοδωρή Αθερίδη διατηρούν χρόνια τώρα δεσμό αλλά όσο μπορούν φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους. Ησυχαστήριό τους το εξοχικό στην Αίγινα (δείτε εδώ φωτογραφίες).

«Eίναι κάποιοι που με εκνευρίζουν πάρα πολύ στα επιτραπέζια γιατί είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Μπορεί να τσακωθώ με φίλο μου. Τσακώθηκα τόσο πολύ στην μπιρίμπα όταν ήμουν σε διακοπές στο Μεγανήσι. Δεν θέλω να τον εκθέσω ποιος ήταν, ο Θοδωρής ήταν. Μου έκλεισε με τον άσο τον μπαλαντέρ και τον μπλόκαρε. Κουβέντα στην κουβέντα λογοφέραμε. Τσαντίστηκα τόσο πολύ που πήρα το αυτοκίνητο και πήγα στο βουνό και δεν ήξερα πού είμαι. Και χάθηκα και αγριεύτηκα. Γύρισα μόνη μου. Είχε τσαντιστεί, δεν με πήρε τηλέφωνο ο Θοδωρής» είπε.

«Ο Θοδωρής είναι καλός στα παιχνίδια. Όταν καθόμαστε να παίξουμε θέλουμε να τσαντίσουμε ο ένας τον άλλον. Δεν παίζουμε οι δυο μας. Παίζαμε μπιρίμπα σε έναν καύσωνα και μου έπαιρνε όλα τα φύλλα από κάτω και πήγα να πεθάνω, έσκασα, άρχισα να μην αναπνέω» είπε ακόμα.