Φάρμα 2: Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος

Τον όρισε ο Μάνος Πανταζής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2: Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος

Τον πρώτο μονομάχο αυτής της εβδομάδας όρισε στο αποψινό (19/1) επεισόδιο της Φάρμας ο Μάνος Πανταζής, μιας και είναι ο νέος αρχηγός.

Λίγο λοιπόν μετά το ατύχημα του Αστρινού, ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε τους παίκτες και έδωσε τον λόγο στον Μάνο προκειμένου να δώσει την μαύρη πέτρα σε έναν συμπαίκτη του.

Τελικά, ο ίδιος όρισε ως πρώτο μονομάχο την Μαρία, με τον ίδιο να τονίζει πως ο μόνος λόγος που της έδωσε την μαύρη πέτρα είναι γιατί δεν έχουν έρθει πολύ κοντά.

Η επιλογή του πρώτου μονομάχου στην Φάρμα 2

Κρίσιμες στιγμές για τον Σάκη Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1 - Τι συμβαίνει με την Φάρμα;

Δύσκολα είναι τα πράγματα στον ΑΝΤ1. λόγω της prime time ζώνης του που την βλέπει σταδιακά να καταρρέει. Η πρεμιέρα του MasterChef 6, η επιστροφή του Survivor 5, αλλά και η επιτυχημένη σειρά Σασμός, έχουν κάνει την Φάρμα να πέσει στα... τάρταρα όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι οι ιθύνοντες κάνουν συζητήσεις για να δουν τι αλλαγές πρέπει να γίνουν με σκοπό το ριάλιτι να ανέβει και πάλι στα διψήφια. Μπορεί να μην σημείωνε τρελά ποσοστά πριν ο ανταγωνισμός να γίνει σκληρός, ωστόσο, τόσο χαμηλά - δείτε τα νούμερα - δεν είχε ξαναπέσει, με αποτέλεσμα η καρέκλα του Σάκη Τανιμανίδη να τρίζει αφού αν συνεχίσει έτσι οδεύει προς κόψιμο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, το πρώτο είναι να αλλάξουν οι μέρες προβολής, ώστε να μην πέφτει απέναντι στον Σασμό και το MasterChef. Δηλαδή να μεταδίδεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, όπου υπάρχει ασφαλώς ανταγωνισμός, αλλά όχι τόσο έντονος.

Το επόμενο σενάριο θέλει τη Φάρμα να μετακινείται σε άλλη ώρα και στις 21.00 να μεταδίδεται η σειρά Ήλιος η οποία πλέον προβάλλεται στις 17.30.

Αλλαγές στην Φάρμα του ΑΝΤ1 λόγω της τηλεθέασης