ΑΝΤ1: Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω πρωταγωνίστρια του Σασμού - Θα τα πει όλα στον Χατζηνικολάου

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω πρωταγωνίστρια του Σασμού - Θα τα πει όλα στον Χατζηνικολάου

Η εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω επιστρέφει απόψε Πέμπτη 20/1 στον ΑΝΤ1, με καλεσμένη του πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς Σασμός (Δείτε τις σημερινές εξελίξεις). Θα συζητήσει με τον Νίκο Χατζηνικολάου τα πάντα για την ζωή της και το σήριαλ.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με καλεσμένη ηθοποιό του Σασμού

Απόψε στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Mαρία Τζομπανάκη.

  • Η σπουδαία ηθοποιός μιλά για τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη.
  • Το θέατρο, οι τρεις γάμοι και η ζωή στη Νέα Υόρκη.
  • Τι λέει για τον Σασμό και την τηλεοπτική της επιστροφή, με συμπρωταγωνιστή τον γιο της.
  • Η συμμετοχή της στην πολιτική και ο ερχομός του εγγονού της.

Απόψε στις 23:45, η Μαρία Τζομπανάκη μιλά για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα

Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος

Αρχισυνταξία: Μαρία Θεμελή

Υπεύθυνη καλεσμένων: Ευανθία Τασσοπούλου

Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου - Γιώτα Δελέγκου

Ποια είναι η Μαρία Τζομπανάκη

Η Μαρία Τζομπανάκη (Χανιά, 1956) μεγάλωσε στα Χανιά. Πλέον μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη γενέτειρά της και την Αθήνα. Είναι ηθοποιός, απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου, και έχει σπουδάσει χορό, κλασική κιθάρα και τραγούδι. Έχει σκηνοθετήσει τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σόφιας και πλήθος θεατρικών παραστάσεων, ενώ ως ηθοποιό την έχουμε δει σε πολλούς και διαφορετικού ύφους ρόλους.

Ενώπιος Ενωπίω Μαρία Τζομπανάκη

Διδάσκει υποκριτική, σωματική έκφραση του θεατρικού λόγου και πολιτισμική αγωγή του σύγχρονου ηθοποιού. Από το 2002 έως το 2010 υπήρξε δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος στη Σχολική Μέριμνα, Πρόεδρος Ανάπτυξης και Στρατηγικής, Πρόεδρος Κοινωνικής Ευθύνης και υπεύθυνη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και ανέλαβε επίσης την αναβάθμιση και λειτουργία των δημοτικών κινηματογράφων. Εκλεγμένη αντιπρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως το 2000. Είναι Πρόεδρος της ΜΚΥΟ "ORFEUS" και δημιουργός του Πολιτιστικού Κέντρου Πράσινου Τουρισμού "ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ" που ενοποιήθηκε με την "ORFEUS". Είναι μητέρα του επίσης ηθοποιού, Ορφέα Αυγουστίδη.

Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Οι Πανθέοι, Η Τελευταία Νύχτα της Γης, Λάουρα, Οι αξιόπιστοι, Το γυμνό κορίτσι, Ουράνιο τόξο, Δεσμώτες, Παρακαμπτήριος, Άνω κάτω το Σαββάτο, Τμήμα Ηθών, Ρίχτερ Μιούζικ, Τολμηρές Ιστορίες, Οι Αγνοημένοι, Ανατομία ενός εγκλήματος, Το μάτι του φιδιού, Μαγική Νύχτα, Τολμηρές Ιστορίες, Ο ιός του πατέρα, Εκείνες κι εγώ, Διπλή αλήθεια, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Το φτερούγισμα του γλάρου, Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα, Μια φορά στα χίλια χρόνια, Ποτέ δεν είναι αργά, Τα παιδιά της Νιόβης, Οι Μάγισσες της Σμύρνης, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Όμικρον Θετικό, Σημεία και Τέρατα, Σασμός.