Φάρμα 2: Η κόντρα ανάμεσα στην Σάσα και την Αθανασία θα "φουντώσει" ακόμη περισσότερο

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Η κόντρα ανάμεσα στην Σάσα και την Αθανασία θα

Οι εξελίξεις στην Φάρμα 2 είναι άκρως καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο καθώς στο χθεσινό παρακολουθήσαμε έναν σοβαρό τραυματισμό του Αστρινού αλλά μέχρι στιγμής τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά.

Οι σημερινές εξελίξεις στην Φάρμα 2

Η κόντρα μεταξύ Αθανασίας και Σάσας καλά κρατεί. Η Αθανασία λέει στη Μαρία ότι έχει «μπλεχτεί στον ιστό της αράχνης» και έχει παρασυρθεί από τη Σάσα.

Η Σάσα, από την άλλη, δηλώνει ότι έχει μπει στη ΦΑΡΜΑ για να περάσει καλά, ότι έχει μηδενίσει, αλλά από την άλλη θέλει να ανοίξει τα μάτια των παικτών γι’ αυτά που συμβαίνουν.

Ο Κουτσαβάκης, με την περιπαικτική διάθεση που τον διακρίνει, έχει καταλάβει ότι η Νάιρα φοβάται τα έντομα και της κάνει φάρσα. Οι δουλειές, όμως, δεν σταματάνε και ο Μάνος θέλει να αποδείξει ότι κακώς έχασαν την προηγούμενη ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ότι αυτήν τη φορά θα τα καταφέρουν.

Η Μαρία αμφισβητεί το κατά πόσο θα είναι επιτυχημένη η ΑΠΟΣΤΟΛΗ και πιστεύει ότι ο Μάνος απλά δίνει εντολές χωρίς να έχει ουσιαστική συμβολή, ενώ ο Κουτσαβάκης σχολιάζει ότι οι εργασίες στη ΦΑΡΜΑ δεν γίνονται σωστά.

Οι 3 παίκτες, Χριστιάννα, Βασίλης, Νεόφυτος, που ανησυχούν για την ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, προσπαθούν να βάλουν κάτω τα μαθηματικά και να δουν ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να βγει 2ος ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ.

Ο Νεόφυτος σχολιάζει την ιδέα του Βασίλη να ψηφιστούν μεταξύ τους οι 3 και να αφήσουν τους υπόλοιπους να καθορίσουν τον 2ο ΜΟΝΟΜΑΧΟ. Παρότι συμφώνησε αρχικά μαζί του, θεωρεί ότι η ιδέα του Βασίλη έχει στόχο να προστατευτεί ο ίδιος.

Για να ισχυροποιήσει αυτή του τη θέση αποκαλύπτει αυτό που του ζήτησε ο Βασίλης την προηγουμένη εβδομάδα, δηλαδή να τοv αφήσει ΑΡΧΗΓΟ στην περίπτωση που θα έφευγε.

Ο Νεόφυτος θεωρεί ότι ο Βασίλης και ο Αστρινός έχουν αρχίσει να αγχώνονται για τις ψηφοφορίες, ενώ ήταν ήρεμοι στις προηγούμενες.

Σε όλα τα παραπάνω, έρχεται να προστεθεί και η πείνα γιατί οι προμήθειες είναι λιγοστές. Ο Αστρινός με τον Μάνο, μάλιστα, τσακώνονται για το ξύδι.Η Σάσα ενημερώνει τον Βασίλη ότι κάποιοι σχολιάζουν ότι έχει φοβηθεί, χωρίς όμως να τους κατονομάζει.

Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ εξελίσσεται σε ντέρμπι και αυτοί που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα είναι οι 3 νέοι παίκτες, Νάιρα, Ανίτα, και Μιχάλης. Ποιος θα είναι, τελικά, ο 2ος ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ;

Φάρμα 2 - Αποκλειστικό: Το "καυτό" μπάνιο και το στριπτίζ της Νάιρα

Πριν από λίγες μέρες, η Φάρμα, υποδέχθηκε τρεις νέους παίκτες, οι οποίοι μπήκαν για να ανακατέψουν λίγο την τράπουλα και να αλλάξουν τις ισορροπίες ανάμεσα στους παίκτες που έχουν μείνει. Μία από αυτούς είναι και η Νάιρα Αλεξοπούλου, η οποία είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και μάλιστα έχει δουλέψει με πολλά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το Youweekly.gr κατάφερε να εξασφαλίσει ένα αποκλειστικό βίντεο από το «καυτό» μπάνιο της Νάιρας, στις πρώτες μέρες της στη Φάρμα, το οποίο μάλιστα δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία. Η Σάσα Μπάστα της ρίχνει το νερό και μία άλλη συμπαίκτριά της, της φτιάχνει το μαγιό για να τονίζει τα οπίσθιά της και στη συνέχεια, την γδύνει, ενώ εκείνη χορεύει. Η ίδια δείχνει να το απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Στα πρώτα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης έγινε θέμα το αντίστοιχο μπάνιο της Σάσας Μπάστα και της Αγγελικής Ηλιάδη, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα δούμε στο αποψινό (20/1) επεισόδιο της Φάρμας.