Φάρμα 2: Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο - Τα νέα αποκαλυπτικά πλάνα με πρωταγωνίστρια την Νάιρα

Μπήκε με φόρα στο παιχνίδι...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φάρμα 2: Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο - Τα νέα αποκαλυπτικά πλάνα με πρωταγωνίστρια την Νάιρα

Με αρκετή φόρα φαίνεται πως μπήκε στην Φάρμα η Νάιρα, η οποία πρόσεφερε απόψε (20/1) απλόχερα στο τηλεοπτικό κοινό μερικά άκρως αποκαλυπτικά πλάνα.

Η τραγουδίστρια της παρέας λοιπόν θέλησε να κάνει ένα μπάνιο με τον καθιερωμένο πια τρόπο, αυτόν δηλαδή του κουβά, με την βοήθεια της Σάσας Μπάστα.

Η Νάιρα λοιπόν και το μπάνιο της έκανε, και τις πόζες της πήρε, και εγκεφαλικά μοίρασε τόσο στους συμπαίκτες της όσο και στους τηλεθεατές, με τα αντίστοιχα πλάνα της Σάσας και της Αγγελικής Ηλιάδη να αποτελούν πια παρελθόν.

Τα αποκαλυπτικά πλάνα της Νάιρα στην Φάρμα 2

Ποια είναι η Νάιρα Αλεξοπούλου

Γεια σας, λέγομαι Νάιρα Αλεξοπούλου, γεννήθηκα στην Αρμενία, στη φάρμα των παππούδων μου και έχω τεράστια αγάπη για τη γη και τα ζώα! Από μικρή, όμως, ήρθα στην Ελλάδα. Προέρχομαι από μουσική οικογένεια με πατέρα δεξιοτέχνη στο βιολί και μητέρα τραγουδίστρια.

Η μεγάλη μου αγάπη είναι το πιάνο με το οποίο ασχολήθηκα από πολύ μικρή ηλικία (5 χρονών). Ασχολούμαι με το τραγούδι επαγγελματικά αρκετά χρόνια και «ανήκω» στο δυναμικό της Heaven Music. Έχω συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως: Βασίλης Καρράς, Λευτέρης Πανταζής, Στέλιος Ρόκκος, Χρήστος Χολίδης κ.α.

Σαν χαρακτήρας είμαι δυναμική και ευαίσθητη, και μου αρέσει να θέτω στον εαυτό μου νέες προκλήσεις για να ξεπερνάω κάθε φορά τα όριά μου και, με αυτό τον τρόπο, να ανακαλύπτω εμένα!!! Γι’ αυτό ήρθα στη «ΦΑΡΜΑ».

Φάρμα 2 Νάιρα Αλεξοπούλου