Προσωρινή αντικατάσταση για ηθοποιό στη «Γη της Ελιάς» - Τι συνέβη;

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Προσωρινή αντικατάσταση για ηθοποιό στη «Γη της Ελιάς» - Τι συνέβη;

Μετά την ανακοίνωση του Μάνου ότι πρόκειται να παντρευτεί την Μαρίνα, στο χθεσινό 20/01 επεισόδιο της σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», είδαμε την Ιουλία και τον Γιώργο Κουράκο να ταξιδεύουν στο Παρίσι για το ταξίδι του μέλιτος. Ωστόσο, αρκετοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν ότι τον ρόλο της Αντιγόνης Κουλάκου έπαιξε μια άλλη ηθοποιός η οποία την ντούμπλαρε.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και έτσι η ηθοποιός Βαρβάρα Λάρμου πήγε στο Παρίσι ώστε να μην διακοπούν τα γυρίσματα.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου για την απουσία της Αντιγόνης Κουλάκου από το Παρίσι

«Επειδή αναρωτιέστε γιατί ήταν η Βαρβάρα Λάρμου στο Παρίσι και όχι η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ο λόγος είναι ότι η Αντιγόνη νόσησε και όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να συνεχιστεί το γύρισμα. Έτσι αποφασίσουμε να ντουμπλάρουμε τη μία με την άλλη για να συνεχίσει η προβολή της σειράς. Με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσω την Βαρβάρα μου, που έτρεξε να μας εξυπηρετήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Περάσαμε υπέροχα και δημιουργικά. Βαρβάρα μου!», έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου, μέσω instastories, ποζάροντας με την Βαρβάρα Λάμου.

O Aνδρέας Γεωργίου με την Βαρβάρα Λάρμου.
O Aνδρέας Γεωργίου με την Βαρβάρα Λάρμου.

Οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς στο MEGA

Οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς αναμένεται να είναι καταιγιστικές, καθώς Η αποκάλυψη του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο βγάζει τον Στάθη εκτός εαυτού. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα η κόρη του θα επιστρέψει στο χωριό και τότε... θα γίνει χαμός.

Η αποκάλυψη του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο βγάζει τον Στάθη εκτός εαυτού. Τα νέα μαθαίνουν και η Αρετή με τον Στέφανο.

Η Αρετή θέλει να πάει στο σπίτι της Χάιδως και να της ορμήσει, αλλά ο Στάθης αναλαμβάνει να κάνει εκείνος το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών, ξεκινώντας πρώτα από τον Αποστόλη. Η Άννα ειδοποιεί τη Βασιλική πως το μυστικό μαθεύτηκε κι εκείνη πανικοβάλλεται.

Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα είναι οι επόμενοι που θα μπουν στο στόχαστρο του Στάθη, καθώς απεικονίζονται στις φωτογραφίες του γάμου. Η Μαργαρίτα, όμως, έχει αλλού τον νου της, καθώς τα ξεσπάσματα του Αλέξη πληθαίνουν, κι έχει αρχίσει να πιστεύει πως αμελεί να πάρει τα χάπια του.

Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην Αντιγόνη πως της έγραψε το 50% της περιουσίας του.Ο Μάνος, σε αντίποινα, φιλά δημόσια τη Μαρίνα κι αρχίζει να κυκλοφορεί ανοιχτά μαζί της. Ο Στάθης, θολωμένος από τον θυμό του, χτυπά την πόρτα της Χάιδως.