Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η ξαφνική αποχώρηση του Άλφρεντ για την Αθήνα θα φέρει τα πάνω κάτω

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 21/01

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η ξαφνική αποχώρηση του Άλφρεντ για την Αθήνα θα φέρει τα πάνω κάτω

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (21/01) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, η οποία αποτελεί την αδυναμία του Twitter, καθώς Η Πένη και ο Λυκούργος στήνουν κάθε είδους δολοπλοκία για να καταφέρουν να χωρίσει η κόρη τους από τον Άλφρεντ.

Τι θα δούμε σήμερα στους Συμπέθερους από τα Τίρανα

Εκτός από τα ψεύτικα τηλεφωνήματα στην Λίζα από την υποτιθέμενη ερωμένη του Αλφρεντ, η Πένη που δεν καταφέρνει με αυτό τίποτα, τώρα αρχίζει να βάζει λόγια στον Άλφρεντ για την κόρη της. Όταν ούτε και αυτό έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, τη λύση δίνει το παλιό φλερτ της Λίζας με το Νικολάκη Λαλαμπίρδα.

Μέσα από μια παρερμηνεία, το τέχνασμά τους λειτουργεί, και τελικά πετυχαίνουν το στόχο τους. Ο Άλφρεντ φεύγει για την Αθήνα. Αλλά η Λίζα αντιλαμβάνεται την δολιότητα των γονιών της και φεύγει κι αυτή για να πάει να βρει τον Άλφρεντ.

Την ακολουθεί και η μητέρα της στην Αθήνα και προσπαθεί να την εντοπίσει. Και ενώ η Πένη περιπλανιέται απελπισμένη στην Αθήνα συμβαίνει κάτι αναπάντεχο. Συναντάει τυχαία σε ένα δρόμο τον Μπουκουράν.

Μπαίνει στη σειρά ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός

Η νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, έχει καταφέρει να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ενώ κάθε Παρασκευή, το Twitter παίρνει «φωτιά» από τα σχόλια.

Σύντομα λοιπόν, στην αγαπημένη σειρά πρόκειται να μπει ένας ακόμα ηθοποιός, ο οποίος τους τελευταίους μήνες βρίσκεται καθημερινά στην επικαιρότητα.

Ο λόγος φυσικά για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος θα υποδυθεί τον Υπουργό Παραζάνα, στο σπίτι του οποίου δουλεύουν ο Μπουκουράν και η σύζυγός του. Μάλιστα, ο ίδιος ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε ανεβάσει πριν από λίγο καιρό μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Υπουργός και φίλος του βουλευτή της περιφέρειας του Κουδουναρίου, Ηλία Λαλαμπίρδα. Αριβίστας, καταφερτζής και κυνικός. Κλασικός πολιτικάντης. Πατριώτης, που βέβαια δεν έχει πρόβλημα να απασχολεί τον Μπουκουράν και τη γυναίκα του Κλαμπέτα χωρίς χαρτιά παραμονής. Τι θα κάνει όταν υπάρξει κίνδυνος να απελαθεί το ζευγάρι;

Σπύρος Μπιμπίλας Συμπέθεροι από τα Τίρανα