Έκτακτη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τους Ράδιο Αρβύλα - Τι συνέβη

Για το Βινύλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έκτακτη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τους Ράδιο Αρβύλα - Τι συνέβη

Το αποψινό «VINYΛΙΟ» είναι αφιερωμένο στα καλύτερα ελληνικά ροκ τραγούδια όλων των εποχών και έτσι ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, απόψε στις 20:00, παρουσιάζουν τραγούδια που αποτελούν το σάουντρακ της ζωής μας, τραγούδια που σημάδεψαν τα νεανικά μας χρόνια και συνεχίζουν, ανέγγιχτα από τον χρόνο, τη διαδρομή τους.

Η ανακοίνωση για τους Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο

Ο ροκ ήχος περασμένων δεκαετιών έρχεται στον ΑΝΤ1, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να μας ξυπνήσει αναμνήσεις από μια εποχή που όλοι αγαπήσαμε...

Μη χάσετε στο «VINYΛΙΟ», απόψε στις 20:00, ένα αφιέρωμα στα καλύτερα ελληνικά ροκ τραγούδια που άφησαν εποχή ενώ διαβάστε εδώ και τα νέα που έμαθε ο Αντώνης Κανάκης και τον βύθισαν στην θλίψη.

"Μπορεί να μην το πιστέψει κανένας..." - Η αναφορά του Κανάκη στους Ράδιο Αρβύλα για τον τσακωμό του σε μπαρ της Θεσσαλονίκης

Εδώ και λίγα 24ωρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα δημοσίευμα γνωστού περιοδικού που αναφέρει πως ο Αντώνης Κανάκης διαπληκτίστηκε σε μπαρ της Θεσσαλονίκης με θαμώνα λόγω της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου (διαβάστε εδώ αναλυτικά).

Στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής των Ράδιο Αρβύλα, ο ίδιος διέψευσε τις παραπάνω πληροφορίες σε αρκετά εύθυμη διάθεση.

Όπως συγκεκριμένα δήλωσε ο ίδιος απαντώντας σε ένα σχόλιο του Κιούση ο οποίος προσπάθησε να δώσει μια εύθυμη νότα στην όλη συζήτηση:

«Πραγματικά ζούμε τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής δημοσιογραφίας σε αυτή τη χώρα, με διαφορά. Μπορεί να μην το πιστέψει κανένας αλλά δεν έχει σημασία. Έχω να βγω από το σπίτι 7 χρόνια περίπου και μπαίνω μέσα και μου λέει ο Κιούσης. Πήγες σε κάνα μπαρ και πλακώθηκες;»

Σε όλη τη κουβέντα ήταν χαρακτηριστική η εύθυμη διάθεση που επικρατούσε μεταξύ των κεντρικών παρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα.