DWTS: «Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ να μου φας τη δουλειά;» - Αμηχανία με το σχόλιο της Καγιά στην Παπαβλασοπούλου

Έπαθαν όλοι σοκ με την ατάκα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS: «Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ να μου φας τη δουλειά;» - Αμηχανία με το σχόλιο της Καγιά στην Παπαβλασοπούλου

Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη υποδέχτηκαν στο αποψινό (21/1) live του DWTS η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής, με τους 2 κριτές του GNTM να είναι έτοιμοι να ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες.

«Απόψε η κατάσταση έχει γίνει υπέρ καρασυγκλό, all the freaking way, γιατί έχουμε εδώ πέρα τα αστέρια μας την Ισμήνη και τον Άγγελο και θα χορέψετε» είπε η παρουσιάστρια την ώρα που τους κάλεσε στο πλατό.

Η Ισμήνη χόρεψε fusion tango και αμέσως μετά την εμφάνισή της, η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να της πει: «Σου άρεσε; Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ και να μου φας τη δουλειά;».

«Κοίταξε είναι πάρα πολύ ωραία εδώ» απάντησε με χιούμορ η Ισμήνη με την Βίκυ να προσθέτει: «Αν δηλαδή σου κάνει το κανάλι μια πρόταση θα δεχτείς;».

«Είμαι ανοιχτή γενικά», κατέληξε η νέα κριτής του ριάλιτι μοντέλων, η οποία φαίνεται πως δεν έχει "κλείσει" ακόμα για τον πέμπτο κύκλο.

Η ατάκα της Καγιά στην Παπαβλασοπούλου στο DWTS

«Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά γίνεται από τα κανάλια»

Ανάμεσα στα άτομα τα οποία βρέθηκαν στη συναυλία της Panik Records για τα δέκα χρόνια λειτουργίας, ήταν και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου η οποία παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για το GNTM τον γυρισμό της στην Ελλάδα αλλά και το πως βιώνει την σύγκριση που δέχεται σε σχέση με την Βίκυ Καγιά η οποία ήταν τις προηγούμενες σεζόν στο ριάλιτι μόδας.

«Παίρνω πολύ αγάπη από τον κόσμο, ανεξαρτήτου ηλικίας, θα μου πουν κάτι όμορφο, χαίρονται με την παρουσία μου. Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά γίνεται πιο πολύ από τα κανάλια, δεν έχει έρθει ποτέ κάποιος να μου πει “εγώ προτιμώ εκείνη” μου λένε ότι χαίρονται για την παρουσία μου».

«Δεν μετάνιωσα καθόλου που ήρθα στην Ελλάδα. Το εξωτερικό είναι εκεί, το σπίτι μου το έχω εκεί, κάποια στιγμή θα γυρίσω πίσω, έχω τις δουλειές μου, αλλά μου αρέσει που είμαι πίσω εδώ».

Σχετικά με το αν θα βρίσκεται στο επόμενο GNTM: «Δεν ξέρω καθόλου, δεν έχει γίνει συζήτησει, δεν έχουμε κάνει καν το live μας. Όταν τελειώσουμε θα πάει η κουβέντα προς όλους. Θα ήθελα να είμαι, έχουμε κάνει ωραία παρέα και περνάμε όμορφα».