DWTS: «Σκοτώθηκαν» Δημουλάς και Βαρθαλίτης - «Με προσβάλλει αυτό που λέτε! Δεν το δέχομαι»

Τεράστια ένταση στο πλατό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS: «Σκοτώθηκαν» Δημουλάς και Βαρθαλίτης - «Με προσβάλλει αυτό που λέτε! Δεν το δέχομαι»

Ο κακός χαμός δημιουργήθηκε μεταξύ του Στέφανου Δημουλά και του Σταύρου Βαρθαλίτη, μετά την εμφάνιση του νικητή του Masterchef στο αποψινό (21/1) live του DWTS.

Ο κριτής συγκεκριμένα ισχυρίστηκε πως η χορογραφία περιείχε κάποια πρότυπα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν, ωστόσο ο σεφ έδειξε έντονα την διαφωνία του ενώ ένταση με τους κριτές και την παρτενέρ του Σταύρου σημειώθηκε και στο προηγούμενο live.

Ο καυγάς Βαρθαλίτη - Δημουλά στο DWTS

Σ.Δ.: Ήρθαμε σε πολύ συγκεκριμένα όρια που είναι πολύ αντίθετα στα πιστεύω μου. Πως όμως μπορείς να σεβαστείς μια μορφή τέχνης όταν δεν σέβεται τον ίδιο τον άνθρωπο;
Σ.Β.: Μην το πάμε εκεί. Δουλέψαμε πολύ με την Μαρία από χορογραφίες που είχαμε δημιουργήσει. Για τον σεβασμό που λέμε.
Σ.Δ.: Όπως και να έχει, τα δικά μου μάτια έβλεπαν ότι πήγαινε πολύ καλά σε μια προώθηση κάποιων προτύπων που για εμένα δεν πρέπει να παρουσιάζονται. Αυτό μου χτυπά πολύ αρνητικά σε όλη την παρουσίαση.
Σ.Β.: Με προσβάλλει αυτό που λέτε και παρεξηγούμαι τώρα. Ούτε αυτό το δέχομαι. Είναι βαρύ αυτό που λέμε, είμαστε στο DWTS. Όχι!
Σ.Δ.: Στους ρόλους σας ήσασταν εξαιρετικοί. Ξέρετε πόσες φορές έχω παίξει εγώ τον κακό; Δεν μιλώ για εσάς αλλά για την μορφή τέχνης και το στυλ του.
Σ.Β.: Ναι αλλά ο τρόπος που λέγεται είναι υποτιμητικός. Είμαι πολύ ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα Στέφανε, δεν μπορώ να το ακούω καν. Τρέμει η φωνή μου κι είναι πολύ σπάνιο γιατί είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος.
Σ.Δ.: Ζητώ χίλια συγγνώμη, δεν το έκανα για να προσβάλω εσάς. Απλά κάποια πράγματα με έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση.

«Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ να μου φας τη δουλειά;» - Αμηχανία με το σχόλιο της Καγιά στην Παπαβλασοπούλου

Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη υποδέχτηκαν στο αποψινό (21/1) live του DWTS η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής, με τους 2 κριτές του GNTM να είναι έτοιμοι να ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες.

«Απόψε η κατάσταση έχει γίνει υπέρ καρασυγκλό, all the freaking way, γιατί έχουμε εδώ πέρα τα αστέρια μας την Ισμήνη και τον Άγγελο και θα χορέψετε» είπε η παρουσιάστρια την ώρα που τους κάλεσε στο πλατό.

Η Ισμήνη χόρεψε fusion tango και αμέσως μετά την εμφάνισή της, η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να της πει: «Σου άρεσε; Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ και να μου φας τη δουλειά;».

«Κοίταξε είναι πάρα πολύ ωραία εδώ» απάντησε με χιούμορ η Ισμήνη με την Βίκυ να προσθέτει: «Αν δηλαδή σου κάνει το κανάλι μια πρόταση θα δεχτείς;».

«Είμαι ανοιχτή γενικά», κατέληξε η νέα κριτής του ριάλιτι μοντέλων, η οποία φαίνεται πως δεν έχει "κλείσει" ακόμα για τον πέμπτο κύκλο.