Γη της Ελιάς: Σε άσχημη κατάσταση η Βασιλική - Καθηλωμένη στο κρεβάτι

Το πρόβλημα στην εγκυμοσύνη που θα την ενώσει με τους γονείς της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Σε άσχημη κατάσταση η Βασιλική - Καθηλωμένη στο κρεβάτι

Ραγδαίες αναμένεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη, ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η Βασιλική θα αποτελέσει αφορμή για να ενωθεί ξανά με την οικογένειά της.

Συγκεκρμένα, όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας, ενώ η εγκυμοσύνη της Βασιλικής κυλάει ομαλά, μια ξαφνική αδιαθεσία την οδηγεί στο νοσοκομείο. Όλοι είναι ανάστατοι, όμως όλα πάνε καλά και η κοπέλα γεννάει ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τα νέα μαθαίνονται και ξαφνικά όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Ο Στάθης παίρνει τη μεγάλη απόφαση και γυρίζει πίσω στην Αρετή, ενώ αρχίζουν να συζητάνε το πώς θα έρθουν ξανά κοντά στην κόρη τους και στο εγγόνι τους. Όπως θα δούμε πολύ αργότερα, αυτό δεν θα είναι μια εύκολη απόφαση. Ωστόσο το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου θα γίνει η αφορμή να ενωθούν οι δύο οικογένειες που τους χώριζε μεγάλο μίσος, χωρίς όμως να έχουν εξαλειφθεί όλα τα προβλήματα. Οι καταστάσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι δύσκολες, άλλες για γέλια κι άλλες για κλάματα!

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς (24/1)

Επεισόδιο 132

Η Βασιλική προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο νέο της σπίτι - δείτε πως την υποδέχτηκαν στο χωριό. Ο Φίλιππος την πιέζει να κυκλοφορήσουν έξω μαζί, αλλά εκείνη φοβάται να αντιμετωπίσει ανοιχτά την οικογένειά της και το αποφεύγει.

Ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί πως ο Κωνσταντίνος κρύβει κάτι σκοτεινό πίσω από την εικόνα του φιλήσυχου συμβολαιογράφου. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, τον κρατάει στο χέρι με το μυστικό της διαθήκης και θεωρεί δεδομένο πως ο Ισίδωρος δεν θα αποκαλύψει όσα έμαθε. Ο Αποστόλης πιέζει τον Λεωνίδα να προχωρήσει τη σχέση του με την Άννα, γεγονός που τον αγχώνει και τον οδηγεί σε μια περίεργη εξαφάνιση. Την ώρα που ακόμη μια σχέση θα δημιουργηθεί.

Ο Ανέστης δηλώνει στην Ελένη πως θέλει να φτάσουν μέχρι τον γάμο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να το σοβαρέψει μέχρι να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πια αλκοολικός. Η Αρετή ασκεί κάθε είδους συναισθηματική πίεση και γοητεία, προκειμένου να πείσει τον Στάθη να γυρίσει κοντά της.