Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Σασμός: H Μαρίνα σπαράζει πάνω από το άψυχο σώμα του γιου της - Τραγικές ώρες μετά το χαμό του Πέτρου

Οι σημερινές 25/1 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Σασμός: H Μαρίνα σπαράζει πάνω από το άψυχο σώμα του γιου της - Τραγικές ώρες μετά το χαμό του Πέτρου
TV24 25.01.2022 08:23
Από Ελένη Ζουγανέλη

Το σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός είναι τραγικό... Η Μαρίνα σπαράζει για το χαμό του Πέτρου, την ώρα που η Αργυρώ μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που γνώρισε τον Αστέρη. Θα τον πιάσει η αστυνομία ή θα αθωωθεί;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 80

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… O κόσμος όλος γύρω του διαλύεται. Ο Μαθιός καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό. Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει.

Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Η μεγάλη ώρα φτάνει. Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν… Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

Η φυγή της Μαρίνας και της Αργυρώς και ο νέος θάνατος στον Σασμό

Η Μαρίνα βλέπει και πάλι τη ζωή της να ρημάζει. Ο Μαθιός γυρίζει σαν σκυλί, η Καλλιόπη καταριέται για το άδικο που μπήκε ο γιος της φυλακή. Ο τρόμος όμως γυρίζει και πάλι, καθώς η Καλλιόπη φωνάζει τους δικούς της, ξαδέλφια του Αστέρη, και τους στέλνει στο σπίτι της Αργυρώς, όπου τραμπουκίζουν τις γυναίκες. Τις τρομάζουν και τις προειδοποιούν ότι θα ξαναγυρίσουν. Μετά από αυτό, η μεγάλη απόφαση θα παρθεί και μάνα και κόρη αποφασίζουν να φύγουν:

«Φεύγουμε, Αργυρούλα μου. Θα έρθει ένα ταξί να μας πάρει. Θα πάμε στην Αθήνα και μετά αλλού. Οσο πιο μακριά μπορούμε», της λέει και συμπληρώνει: «Δεν θέλω να ξέρει κανείς πού είμαστε, πού βρισκόμαστε και τι κάνουμε. Τώρα είμαστε οι δυο μας, Αργυρούλα μου, μόνες μας». Ετσι φεύγουν αφήνοντας πίσω τη γιαγιά Ειρήνη, μόνη της ή μάλλον με τον Αγγελο να την προσέχει. Ομως με τον καιρό, από τον πόνο, τη θλίψη και τη μοναξιά, αλλά και τις ενοχές, θα σβήσει σαν τα πουλάκι. Σαν τα πουλιά που μιλάει μαζί τους. Γιατί μόνο με αυτά θα μιλάει πια.

Με κάθε μυστικότητα η Μαρίνα και η Αργυρώ φεύγουν και αφήνουν πίσω τα πάντα, ζωντανούς και νεκρούς. Η μόνη έννοια και στενοχώρια της Μαρίνας είναι που αφήνει τον τάφο του Πετρή της. Που δεν μπορεί να του ανάβει ένα κερί, να του πηγαίνει λουλούδια. Αυτό μόνο την πονάει, τίποτε άλλο. Οι δύο γυναίκες εξαφανίζονται και ψάχνουν να βρουν ένα μέρος που δεν θα τους ξέρει κανείς, για να ζήσουν ήρεμα χωρίς να φοβούνται κι αν μπορέσουν από εκεί να ξαναφτιάξουν από την αρχή τη ζωή τους.

Ετσι θα βρεθούν σε έναν τόπο τόσο διαφορετικό από τον δικό τους και θα προσπαθήσουν να σταθούν στα πόδια τους. Ολα θα είναι πολύ δύσκολα. Ακόμα και οικονομικά, θα φτάσουν σχεδόν στο μηδέν. Η Μαρίνα αλλά και η Αργυρώ θα πιάσουν δουλειά, θα γνωρίσουν ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα χτίσουν σιγά-σιγά μια νέα ζωή, με κόπους αλλά και αγάπη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός: «Βαρύ» πένθος σκέπασε το Twitter με την είδηση του θανάτου του Πετρή

Ο παθιασμένος έρωτας πίσω από τον Σασμό - Ο πρωταγωνιστής και το top model

Share