Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ήλιος: Ο Δημήτρης βρίσκει στοιχεία που ενοχοποιούν την Γαλανού για πολλά

Όσα θα δούμε στο σημερινό 25/1 επεισόδιο της σειράς

Ήλιος: Ο Δημήτρης βρίσκει στοιχεία που ενοχοποιούν την Γαλανού για πολλά
TV24 25.01.2022 09:51
Από Αναστασία Χήρα

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (25/1) επεισόδιο της σειράς «Ήλιος». Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης πρόκειται να βρει πολλά στοιχεία τα οποία ενοχοποιούν την Γαλανού για πολλά πράγματα, την ίδια ώρα που ο Διονύσης βρίσκεται σε αρκετά σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ANT1, Ήλιος

Επεισόδιο 87

Ο Δημήτρης βρίσκει στοιχεία που ενοχοποιούν τη Γαλανού για πολλά. Η Γαλανού προτείνει στον Δημήτρη και στην Αθηνά μια απρόσμενη συμφωνία. Η Αλίκη προσπαθεί να βρει άκρη με τους γονείς της μικρής μετανάστριας, αλλά όλες οι πόρτες είναι ερμητικά κλειστές. Η Λήδα αιφνιδιάζεται όταν ανακαλύπτει ότι ο καινούργιος ασθενής που φροντίζει είναι αδελφός του Νικήτα. Η αντίδραση του Νικήτα θα την αιφνιδιάσει ακόμη περισσότερο. Η Αθηνά είναι αμείλικτη με τον Στέφανο και του αρνείται να έχει οποιαδήποτε επαφή με το παιδί τους στο μέλλον. Η Νέλλη πιέζει τον Μιχάλη να της πει όλη την αλήθεια για το παρελθόν του.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 88

Ο Μιχάλης παραδέχεται στην Νέλλη πως κάποτε ήταν μέλος μιας συμμορίας με έντονη παραβατική συμπεριφορά. Η Γαλανού εμφανίζεται στο τμήμα και καταθέτει όλη την αλήθεια για την εξαφάνιση του Αργύρη και τη σχέση που είχε με τον Μαρκάτο. Η Αλίκη κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη μικρή Αζίζα, όμως όλα τα στοιχεία που βρίσκει ο Δημήτρης δείχνουν πως η μητέρα της είναι πιθανότατα νεκρή. Η Λήδα απογοητεύεται από τον Νικήτα που συνεχίζει να της λέει ψέματα για τον αδερφό του και τον λόγο που δεν της μίλησε ποτέ γι΄ αυτόν. Ο Μιχάλης έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια, όταν βλέπει μπροστά του τον Σπύρο, τον άντρα που είχε χτυπήσει η συμμορία στην οποία συμμετείχε χρόνια πριν. Αυτό που αντικρύζει τον σοκάρει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Αποχωρεί άρον άρον πρωταγωνιστής της σειράς του ΑΝΤ1 - Τι συνέβη

Ήλιος: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό Νικήτας και Λήδα - Ο καυγάς για τον αδερφό του

Share