MasterChef 6: «Φέτος ήρθα σαν λύκος, δεν θα αφήσω κανέναν να μου πάρει την ποδιά»

Επέστρεψε δεύτερη φορά στο ριάλιτι πιο αποφασισμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Φέτος ήρθα σαν λύκος, δεν θα αφήσω κανέναν να μου πάρει την ποδιά»

Στο πλατό του MasterChef 6 βρέθηκε για δεύτερη φορά η 25χρονη Καλλιόπη προκειμένου να κερδίσει μια δεύτερη ευκαιρία για να μπει αυτή τη φορά στο σπίτι του μαγειρικού ριάλιτι. Η ίδια επέστρεψε και πάλι δείχνοντας πιο αποφασισμένη από ποτέ καθώς στην αρχή αναφέρθηκε χαρακτηριστικά για την περσινή της εμπειρία λέγοντας:

«Αυτή είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στον διαγωνισμό. Δεν κατάφερα για λίγο να μπω στο σπίτι, δεν μου αρέσει να τα παρατάω και πέρσι πραγματικά τα είχα παρατήσει λίγο.

Δεν είχα και αυτοπεποίθηση. Έβλεπα τους συμπαίκτες μου και έλεγα πού πάω εγώ με αυτούς τώρα, σαν το πρόβατο. Και συνέχισε: «Πέρσι φοβόμουν, φέτος δεν φοβάμαι καθόλου και κανέναν.

Το Ναι που θέλω περισσότερο είναι από τον κύριο Κοντιζά γιατί και πέρσι μου έδωσε Όχι, οπότε ήρθα για να ακούσω το Ναι από αυτόν. Φέτος ήρθα σαν λύκος, δεν θα αφήσω κανέναν να μου πάρει την ποδιά, ούτε τη θέση μέσα στο σπίτι του MasterChef». Ωστόσο, ο Αλέξανδρος δεν κατάφερε πριν από λίγο να εντυπωσιάσει τους παίκτες, δείτε εδώ τον λόγο.

Η επιστροφή της Καλλιόπης στο MasterChef 6

Έπαθε πλάκα ο Πάνος Ιωαννίδης με το πιάτο του - Του έδωσε το Golden Pin του

Το όνειρό του πραγματικότητα στο Masterchef 6 θέλησε να κάνει ο Στάθης από την Χρυσοβίτσα Αστακού, ο οποίος θυσίασε αρκετά, μιας και χρειάστηκε να αποχωριστεί την μόλις 14 ημερών κορούλα του.

Ο ίδιος βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή και ετοίμασε φιλέτο μπακαλιάρου, ένα πιάτο για το οποίο ένιωθε αρκετά σίγουρος και αισιόδοξος, μιας και το είχε μαγειρέψει 7-8 φορές.

Πράγματι, η προσπάθειά του ήταν εντυπωσιακή, μιας και εκτός από 3 «ναι», κατάφερε να κερδίσει και το golden pin του Πάνου Ιωαννίδη, το οποίο τον στέλνει απευθείας στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

«Δεν συμφωνώ με τα δύο “ναι” και πιστεύω ότι αξίζεις κάτι περισσότερο. Αξίζεις το golden pin μου. Είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει στο φετινό MasterChef 6» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, ενώ στην επόμενη φάση πέρασε και η Λύκα με το ιδιαίτερο πιάτο της.

Η οντισιόν του Στάθη στο Masterchef 6