Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Η ζήλεια της Βούλας θα προκαλέσει προβλήματα στον Μηνά

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 27/01

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Η ζήλεια της Βούλας θα προκαλέσει προβλήματα στον Μηνά
TV24 27.01.2022 17:00
Από Ίρις Βίλα

Αρκετά ενδιαφέρουσες είναι οι αποψινές (27/01) εξελίξεις της σειράς Μην αρχίζεις την μουρμούρα, που σημειώνει σταθερά νούμερα τηλεθέασης, καθώς η νέα υπάλληλος που σχεδιάζει να προσλάβει ο Μηνάς για το γραφείο, πυροδοτεί τη ζήλεια της Βούλας.

Οι σημερινές 27/01 εξελίξεις της Μουρμούρας

Η νέα υπάλληλος που σχεδιάζει να προσλάβει ο Μηνάς για το γραφείο, πυροδοτεί τη ζήλεια της Βούλας… Ο Ηλίας μαθαίνει για μια θεία της Καίτης, η οποία μάλιστα διαθέτει βίλα στο Κάπρι.

Προσπαθούν να την καλοπιάσουν μήπως την κληρονομήσουν.Ένας καναπές, ένας χωρισμός και το σπίτι της μάνας του Μπάμπη στην Τούμπα γεννάνε όνειρα στην Ξένια και αναστάτωση στο Μπάμπη… Ο Κανάτης μαθαίνει πως επιστρέφει ένα χορευτικό φεστιβάλ και προσπαθεί να πείσει τη Βέλη και τον Άγγελο να λάβουν μέρος.

Η απόφαση πάρθηκε: Ραγδαίες εξελίξεις στον ALPHA με την σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα"

Ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA βρίσκεται σε προγραμματισμό της νέας σεζόν! Πέραν του Σασμού που η απόφαση έχει ήδη παρθεί, μια από τις καλύτερες σειράς του είναι και το Μην αρχίζεις την Μουρμούρα.

Είναι η μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» μεταδίδεται για 9 σεζόν στον ALPHA και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία έχοντας καταφέρνει να κερδίσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Η μουρμούρα συνεχίζεται

Στον ALPHA ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Όπως φαίνεται στα σχέδια του καναλιού περιλαμβάνεται η «Μουρμούρα» για την σεζόν 2022 – 2023, ωστόσο η σειρά θα είναι διαφοροποιημένη.

Η σειρά, δηλαδή, θα συνεχίσει για δέκατη σεζόν στον ALPHA, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκονται όλοι οι ηθοποιοί αυτού του κύκλου. Κάποια ζευγάρια έχουν ήδη δώσει τα χέρια με την παραγωγή και κάποια άλλα όχι. Άλλωστε είναι ακόμη νωρίς αφού καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει το δεύτερο μισό της σεζόν που διανύουμε.

Σημειώνεται ότι από το αρχικό καστ των ηθοποιών έχουν παραμείνει η Ελένη Κοκκίδου, ο Αντώνης Αντωνίου και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Τη φετινή σεζόν συμμετέχουν οι ηθοποιοί Μαρία Χάνου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας και Κλέλια Ρένεση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σειρά αποτελεί διασκευή ισπανικής παραγωγής. Η σειρά «Σκηνές γάμου» μεταδόθηκε στην ισπανική τηλεόραση από το 2007 μέχρι το 2011.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ALPHA: Αυτό είναι το νέο τάλεντ σόου που έρχεται στο κανάλι

Ήταν μαζί και αχώριστοι αλλά... - Ο λόγος που η Κλέλια Ρένεση χώρισε τον Αντώνη Κανάκη

Share