Φάρμα 2: Ο νέος αρχηγός της εβδομάδας - Ποιον επέλεξε η Ανίτα Μουτσάι

Έκπληξη για τους παίκτες!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ο νέος αρχηγός της εβδομάδας - Ποιον επέλεξε η Ανίτα Μουτσάι

Αφού αποχώρησε η Ανίτα Μουτσάι από την Φάρμα 2 έπρεπε να ορίσει τον αρχηγό της εβδομάδας. Στο αποψινό 31/1 επεισόδιο, λοιπόν, επέλεξε για αρχηγό τη Σάσα Μπάστα, με την οποία μάλιστα, αγωνίστηκε για την παραμονή της στο παιχνίδι. Να σημειωθεί ότι η Ανίτα κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε ξεσπάσει σε κλάματα που έπρεπε να αγωνιστεί με ένα κοντινό της άτομο.

Η τραγουδίστρια στο άκουσμα της επιλογής της ως αρχηγός, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η Σάσα Μπάστα είναι η αρχηγός της εβδομάδας

Η συγκίνηση της Μπάστα με την απουσία της Ηλιάδη στην Φάρμα 2

Στην Φάρμα έχει επιστρέψει η Σάσα Μπάστα η οποία αποκάλυψε στο 18/1 επεισόδιο πως χαίρεται για την επιστροφή της στο παιχνίδι αλλά της λείπει η Αγγελική Ηλιάδη.

"Μου έλειψε η Φάρμα, μου έλειψαν τα πάντα. Φαντάσου ότι σήμερα έφαγα φακιές και δεν παραπονέθηκα καθόλου. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ότι λείπει η Αγγελική. Ακόμα την ψάχνω, γιατί καθόταν εδώ δίπλα μου και πειράζαμε η μια την άλλη και περνάγαμε χρόνο μαζί. Από εκεί και πέρα, ήμουν σε μια άλλη Φάρμα και μπήκα σε μια άλλη Φάρμα.

Έμαθα για πολλά πράγματα, που είπώθηκαν για εμένα από συγκεκριμένα άτομα, πίσω από την πλάτη μου και η αλήθεια είναι ότι με έχει ενοχλήσει και με έχει κουράσει πολύ όλο αυτό. Ήξερα ότι η Αγγελική θα ήταν η μόνη που θα με υποστήριζε και επειδή τώρα λείπει, θα ήθελα να μου δωθεί κάποια στιγμή η ευκαιρία να υπερασπιστώ και εγώ τον εαυτό μου", είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.