After Dark: Ο Ηλίας Μπόγδανος ο καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά (4/02)

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
After Dark: Ο Ηλίας Μπόγδανος ο καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά (4/02)

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τον Ηλία Μπόγδανο και τον Χάρη Λεμπιδάκη, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 23:00 στο OPEN. Ο Ηλίας Μπόγδανος δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μιλάει για τα επαγγελματικά του βήματα στη μουσική σκηνή, καθώς και για τις μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο λόγω του covid-19.

Ακόμα αναφέρεται στην πρωτοβουλία που πήρε, να μαζέψει και να μεταφέρει ρούχα στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Ριτσώνας και αναπολεί τις στιγμές που έζησε στον Άγιο Δομίνικο. Στην παρέα τους θα έρθει και η κολλητή φίλη του Ηλία, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Οι δύο φίλοι αποκαλύπτουν τι κέρδισαν από την εμπειρία τους στο παιχνίδι επιβίωσης, καθώς και τι ήταν αυτό που τους ένωσε από την πρώτη κιόλας μέρα.

Το κλίμα θα ανεβάσουν οι… πικάντικες αποκαλύψεις, λίγο πριν ο Ηλίας οδηγηθεί στο εξομολογητήριο του Θέμη, με την Καρολίνα να τον παρακολουθεί και να σχολιάζει. Λίγο αργότερα, ο Ηλίας παίρνει την κιθάρα του και ερμηνεύει ένα τραγούδι έκπληξη.

Η βραδιά συνεχίζεται με τον καθηλωτικό Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος κάθεται στην καρέκλα του εξομολογητηρίου του Θέμη, έτοιμος να παλέψει για μια θέση στο Πάνθεον με τις καυστικές του αποκαλύψεις. Θα τα καταφέρει άραγε;

Ο Ηλίας Μπόγδανος στο After Dark

Από το Survivor 4 σε ρόλο παρουσιαστή στο Mega ο Ηλίας Μπόγδανος

Το Xfactor επιστρέφει μετά από καιρό μέσα από την συχνότητα του MEGA και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα. Στην θέση των κριτών έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικές μέρες πως θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο Μιχάλης Κουινέλης, η Μαρίζα Ρίζου και ο Χρήστος Μάστορας.

Στο backstage δεν θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Κοψιάλης εξαιτίας του ντόρου που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του, αλλά η Κατερίνα Λιόλιου.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 3/2 η εκπομπή «Mega Καλημέρα» ανακοίνωσε πως μαζί με την τραγουδίστρια στα backstage θα βρίσκεται και ο Ηλίας Μπόγδανος, οι οποίοι παραχώρησαν στην εκπομπή και μερικές δηλώσεις για το νέο τους αυτό βήμα.