Σασμός: Νέο ζευγάρι στη σειρά - Χωρίζει τον άντρα της και τα φτιάχνει με τον...

Τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Νέο ζευγάρι στη σειρά - Χωρίζει τον άντρα της και τα φτιάχνει με τον...

Τον τελευταίο καιρό, οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Σασμός είναι καταιγιστικές, ενώ τα spoiler διαδέχονται το ένα το άλλο με μεγάλη ταχύτητα. Σε λίγο καιρό λοιπόν μεταξύ άλλων πρόκειται να δούμε και το καινούργιο ζευγάρι που θα δημιουργηθεί.

Την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο χωριό θα σημειωθεί μία απόπειρα αυτοκτονίας, δύο πολύ αγαπημένοι χαρακτήρες θα έρθουν κοντά και θα δημιουργήσουν δεσμό.

Το νέο ζευγάρι που θα δημιουργηθεί στη σειρά

Ο λόγος για την Άσπα και το δεξί χέρι του Φραγκιαδάκη, Μύρων. Όπως έχει αποκαλυφθεί, ο Κώστας θα επιτεθεί ξανά στην Άσπα και μετά από αυτό θα πάει στη φυλακή. Έτσι η νεαρή κοπέλα θα έρθει κοντά με τον Μύρων και κάπως έτσι θα δημιουργηθεί ένας πολύ όμορφος έρωτας.

Σασμός Άσπα Μύρων

Η εξομολόγηση του αστυνομικού του Σασμού για την κατάθλιψη

Την ίδια ώρα που ο ALPHA έκανε νέες ανακοινώσεις για τις ημέρες προβολής του Σασμού, ο Δημήτρης Μαμιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στον ρόλο του αστυνομικού στην επιτυχημένη σειρά, Σασμός, παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για όλους και για όλα, αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός και αποκάλυψε ότι έχει περάσει κατάθλιψη στο παρελθόν.

Έγινες ηθοποιός λόγω ενός δύσκολου προσωπικού βιώματος. Μίλησέ μου γι’ αυτή σου την απόφαση. H υποκριτική λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά για εσένα;

«Όλοι οι άνθρωποι έχουμε κατά καιρούς ανάγκη την παραμυθία που μας προσφέρουν οι διάφορες μορφές τέχνης. Προσωπικά, αποφάσισα ότι αυτή τη ζεστασιά μου την προσφέρει η υποκριτική. Άρα η υποκριτική είναι για μένα το καταφύγιο.»

Είναι ένα επάγγελμα το οποίο έχει μέσα του αρκετή ανασφάλεια. Θεωρείς πως μπορεί κανείς να επιβιώσει οικονομικά μόνο από την υποκριτική;

«Προσωπικά ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου που με έχει στηρίξει τόσα χρόνια. Πάντα τα κατάφερνα να βγάζω χρήματα, αλλά είναι σημαντικό να έχεις ψυχολογική υποστήριξη, αγάπη και πίστη. Έχω κάνει διάφορες δουλειές ζωή μου ταυτόχρονα με την υποκριτική προκειμένου να έχω τα προς το ζην

Τι δουλειές έχεις κάνει ταυτόχρονα με την υποκριτική;

«Έχω δουλέψει ως ναύτης μαζί με τον πατέρα μου που είναι καπετάνιος. Σε προποτζίδικο, που “έμπαινα” πολλές φορές “μέσα” στο ταμείο, στην αρχή λόγω απειρίας. Σε ίντερνετ καφέ και σε πολλά άλλα. Γενικώς, έχω κάνει πολλές δουλειές του ποδαριού.»

Ζούμε σε μια εποχή που η ψυχική μας υγεία δοκιμάζεται. Έχεις περάσει κατάθλιψη. Πώς το αντιμετώπισες;

«Την κατάθλιψη την αντιμετώπισα, με την υποστήριξη της οικογένειάς μου και φυσικά ειδικού γιατρού, την οποία ευγνωμονώ.»