The 2night show: Η Λάουρα Νάργες η αποψινή 8/2 καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί της η Ανδρομάχη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Η Λάουρα Νάργες η αποψινή 8/2 καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μετά τον Διονύση Ατζαράκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» απόψε στις 23:45 δύο ακόμα λαμπερές καλεσμένες.

Οι αποψινοί 8/2 καλεσμένοι του Αρναούτογλου

Αρχικά υποδέχεται την Λάουρα Νάργες. Λαμπερή και ανανεωμένη μοιράζεται μαζί μας τη σκληρή προσπάθεια που έκανε για την απώλεια κιλών, αλλά και τον στόχο της, τον οποίο πέτυχε με αυστηρή διατροφή και τακτική γυμναστική. Επίσης, μιλάει με ενθουσιασμό για τον μεγάλο έρωτα που βρήκε στο πρόσωπο του Χρήστου Σαντικάι και θυμάται στιγμές μαζί του, από την εποχή που ήταν μόνο φίλοι.

Πότε συναντήθηκαν για πρώτη φορά; Ποια στιγμή κατάλαβε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο μεταξύ τους; Θα δεχτεί την πρόταση γάμου που της ετοιμάζει ο Χρήστος; Μεταξύ άλλων, σχολιάζει την αποχώρησή της από το «The Voice», αλλά και το πώς βίωσε την εμπειρία του «J2US». Τέλος, ο Γρηγόρης την προκαλεί σε παιχνίδι, με ρίσκο να «χαλάσει» τη διατροφή της τρώγοντας… «Μαμούνα»!

Στην παρέα του «The 2Night Show», έρχεται και η ταλαντούχα Ανδρομάχη με την υπέροχη φωνή. Γεννημένη στη Γερμανία, μιλάει για την αγάπη που είχε από μικρή στη μουσική και πώς από τις σπουδές στη Γερμανική Φιλολογία οδηγήθηκε στον στόχο της που ήταν το τραγούδι. Βοήθησε την καριέρα της η συμμετοχή της στο «The Voice»; Γιατί αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός που βίωσε, όταν διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές, στην ηλικία των 15 ετών; Ποιο μήνυμα θέλει να περάσει στον κόσμο; Τέλος, παρέα με τους μουσικούς της ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια.

The 2night show καλεσμένοι

Καταρρακωμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη του The 2night show - «Ο Θεός να βάλει το χέρι του»

Εντελώς διαφορετικά από ότι τον έχουμε συνηθίζει ξεκίνησε την εκπομπή του The 2night show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής αφού καλησπέρισε τους τηλεθεατές, θέλησε να εκφράσει την θλίψη του και να πει συλλυπητήρια στην οικογένεια του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Επίσης, αναφέρθηκε και στους τρεις άνδρες ορειβάτες ηλικίας 50 - 55 ετών οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί στα Καλάβρυτα.

«Είναι τόσα πολλά τα γεγονότα που πραγματικά ούτε εγώ δεν ξέρω τι να πω. Μέσα από την καρδιά μου, ο Θεός να βάλει το χέρι του και να βοηθήσει όλους μας να πηγαίνουμε παρακάτω, όσο γίνεται καλύτερα. Γιατί δεν γίνεται κάθε μέρα να συμβαίνουν τόσο συνταρακτικά γεγονότα και στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω τι να πω, μέσα από την καρδιά μου μια υπόκλιση σε όλους τους ανθρώπους που πραγματικά ταλαιπωρούνται, βασανίζονται. Συλλυπητήρια στους ανθρώπους που έχουν υποστεί όλα αυτά που έχουν υποστεί, μέσα από αυτά που συνέβησαν στα παιδιά τους. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε μια εκπομπή», είπε στη συνέχεια.