Έλενα Κατρίτση: Τέλος η ΕΡΤ - Το νέο της βήμα

Φιλοδοξεί να κάνει πράγματα πίσω από τις κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλενα Κατρίτση: Τέλος η ΕΡΤ -  Το νέο της βήμα

Μπορεί το κοινό να πληροφορήθηκε το τέλος της εκπομπή της Έλενας Κατρίτση, «Προσωπικά», δε περίμενε όμως με τίποτα τόσο γρήγορα την επόμενη ανακοίνωση! Αποκλειστικά από το Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, κυκλοφορεί το επόμενο βήμα!

Η έμπειρη πηγή του Happy Day, είναι πάντα σίγουρη για όσα δηλώνει, καθώς αποτελεί ένα γερό χαρτί για την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ακόμα και όταν δεν ήταν καλά με την υγεία της, αποτέλεσε πλήγμα για το πρόγραμμα!

Τίνα Μεσσαροπούλου

Αναφορικά με την τελευταία εκπομπή της σπουδαίας δημοσιογράφου ανακοινώνεται πως το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, στην ΕΡΤ1 με καλεσμένους το αχτύπητο συγγραφικό δίδυμο, Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας.

«Από εδώ και πέρα φιλοδοξεί να κάνει άλλα πράγματα πίσω από τις κάμερες. Την εμπειρία και τη γνώση που έχει μπροστά να την μεταλαμπαδεύσει σε άλλους ανθρώπους από νευραλγικό πόστο. Είναι σε αναζήτηση του επόμενου επαγγελματικού βήματος»

Ποιοι θα είναι οι τελευταίοι της καλεσμένοι της Έλενας Κατρίτση;

Η εκπομπή δεν θα μπορούσε παρά να κλείσει με τον ωραιότερο τρόπο, αφού μετά την Σία Κοσιώνη, καλεσμένοι θα είναι το αχτύπητο συγγραφικό δίδυμο, Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας.

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλη Ρέππας σε μία πολύ προσωπική συζήτηση, θα ανατρέξουν στα παιδικά τους χρόνια, θα ξεφυλλίσουν παλιές φωτογραφίες και θα θυμηθούν την πρώτη γνωριμία τους.

Θα αναφερθούν σε αυτά που έχουν κερδίσει στα τριάντα πέντε χρόνια της επαγγελματικής τους συνεργασίας και φιλίας, στις ζωές των ηρώων τους και στους δικούς τους φόβους και θα μιλήσουν για τις απώλειες που τους κόστισαν και τους τρόπους που έχουν βρει, ώστε να ξεπερνούν κάθε δυσκολία.

Ο Θανάσης θα εκμυστηρευτεί το όνειρό του να γίνει αθλητικογράφος και ο Μιχάλης τον «εφιάλτη» που έζησε, όταν ο πατέρας του, του ανακοίνωσε ότι θα έπρεπε να δουλέψει προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές του, αλλά και τη συγγνώμη που του ζήτησε λίγο πριν «φύγει», επειδή δεν τον πίστεψε όταν έκανε τα πρώτα καλλιτεχνικά βήματά του.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Νένα Μεντή, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Άννα Βαγενά, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι μερικοί μόνο από τους πολλούς και αγαπημένους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν σε έργα τους. Αυτοί θα θυμηθούν πώς τους γνώρισαν και θα μοιραστούν μαζί μας χαρακτηριστικά περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους με τα παιδιά, όπως τους αποκαλούν ακόμα και σήμερα, μπροστά και πίσω από τις κουΐντες και τις κάμερες.