Δημήτρης Πετρόπουλος: Σοκάρει - «Ετοιμάζομαι για τον Άγιο Πέτρο..»

«Δεν ήρθε ο γάμος στη ζωή μου...έχω εγγόνια»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δημήτρης Πετρόπουλος: Σοκάρει - «Ετοιμάζομαι για τον Άγιο Πέτρο..»

Σε σπάνια συνέντευξη στο ΜEGA Kαλημέρα είδαμε τον ηθοποιό Δημήτρη Πετρόπουλο, τον γνωστό από το Παρά Πέντε «Παυρινό» να μιλάει για τη μοναξιά στη ζωή του και το ελληνικό metoo.

Τις δηλώσεις του ηθοποιού για την περιπέτεια που είχε στο παρελθόν με την υγεία του καθώς και τους λόγους που το έκαναν να εγκαταλείψει τη σκηνή (δείτε τι κάνει σήμερα), τους γνωρίζουμε! Ο καρκίνος και το πρόβλημα στην καρδιά του ήταν λοιπόν, τα μεγαλύτερα δύσκολα σημεία και σοβαρά χαστούκια της ζωής. Είχε παρ΄ όλα αυτά κάποιο στήριγμα όλα αυτά τα χρόνια;

Οι σχέσεις ήταν μετρημένες, καθώς δηλώνει μοναχικός τύπος!

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πετρόπουλου στο MEGA Καλημέρα

«Ο έρωτας δεν ήρθε πολλές φορές, δεν το έχω χούι, είμαι πιστός και μακράς διαρκείας. Είναι όντως περίεργο πως δεν ήρθε ο γάμος στη ζωή μου, έχω όλες τις προδιαγραφές, τώρα έχω εγγόνια, ετοιμάζομαι για τον Άγιο Πέτρο, είναι άλλη προοπτική».

Σχετικά με το #Metoo και τις καταγγελίες λέει: «Όταν άκουσα τις καταγγελίες έπεσα από τα σύννεφα, δεν ήμουν ενήμερος, ακόμα έχω απορία γιατί τα έκαναν αυτά. Κακομαθημάρες και ασέβειες να παρενοχλείς σεξουαλικά, είναι λίγο περίεργα».

Το βιογραφικό του Δημήτρη Πετρόπουλου

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Γιούγκερμαν (2018), Ολεάννα (2017), Λούλου (2015), Ο Κουλοχέρης του Σποκέιν (2015). Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Ο Θεατής (2016), ΓΡΑΙΓΟΣ (2019). Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Οι Απαράδεκτοι (1991), Στο Παρά 5 (2005).

Δημήτρης Πετρόπουλος