MasterChef 6: ''Ξελιγώθηκε'' ο Πάνος Ιωαννίδης - «Δεν μπορώ να σε βλέπω...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: ''Ξελιγώθηκε'' ο Πάνος Ιωαννίδης - «Δεν μπορώ να σε βλέπω...»

Ημέρα δοκιμασίας με το γνωστό και αγαπημένο σε όλους Mystery Box - δείτε εδώ τον παίκτη που κέρδισε - , ξεκίνησε στο αποψινό 14/2 επεισόδιο του MasterChef 6. Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς πέρασαν για την κλασική τους επιθεώρηση εργασίας από τους πάγκους των παικτών, ώστε να επιβλέψουν τις διαδικασίες.

Ωστόσο, ένα αστείο γεγονός έμελλε να μην αφήσει συγκεντρωμένο τον Πάνο Ιωαννίδη, αφού μόλις είδε τα ρούχα που είχε επιλέξει ο Σωτήρης Κοντιζας για να εμφανιστεί, έσκασε στα γέλια. Το αέρινο πουκάμισο του κριτή του χτύπησε έντονα όπως είπε στο μάτι ενώ του θύμιζε τα ρούχα που φοράει η μάνα του.

Το look του Σωτήρη Κοντιζά που έκανε τον Πάνο Ιωαννίδη να ''σκάσει'' στα γέλια στο MasterChef 6

Αυτός φέρεται να είναι ο μεγάλος νικητής

Μετά την τελευταία μέρα των bootcamps όπου έγινε η έναρξη ενός μεγάλου μαγειρικού μαραθωνίου, του MasterChef 6. έγινε χαμός στα social media.

Μπορεί παράλληλα να σχολίαζαν και το Survivor 5, ωστόσο στα πρώτα τρενταρίσματα του Twitter βρισκόταν και το MasterChef 6. Δεν έλειψαν τα αστεία meme, ενώ έγινε και η ανάδειξη ίσως του πιο μισητού παίκτη για φέτος.

Βέβαια, πολλοί ήδη έβγαλαν το νικητή του 6 κύκλου, ο οποίος μοιάζει με έναν παίκτη από πέρσι. Και όχι δεν μιλάμε για τον σωσία του Άκη Πετρετζίκη

Ο λόγος για τον Τζόναθαν ο οποίος θυμίζει τον αγαπημένο Τζιοβάνι τόσο στα χαρακτηριστικά, αλλά και στο μεγάλο ταλέντο. Πολλοί λοιπόν θεωρούν πως είναι φαβορί του τελικού.

 MasterChef 6 Τζόναθαν

νικητής του MasterChef 6 Τζόναθαν

MasterChef 6 twitter

Nικητής του MasterChef 6

Αυτός φέρεται να είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 6