"Έσκασε" η ανακοίνωση από το STAR για το Masterchef 6 - Τι συμβαίνει

Όσα θα δούμε στο αποψινό 16/2 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μπορεί να μην πάει αρκετός καιρός από τότε που ξεκίνησε ο έκτος κύκλος του MasterChef, ωστόσο έχουν έρθει ήδη τα πάνω κάτω, ειδικά μετά το χθεσινό 15/2 επεισόδιο, που είδαμε δύο αποχωρήσει, αυτή του Στάθη Ταπραντζή αλλά και του Νίκου Μπέρκα.

Η ανακοίνωση για το αποψινό 16/2 επεισόδιο του Masterchef 6

Ήρθε η ώρα για την πρώτη ομαδική δοκιμασία της χρονιάς. Ο Γρηγόρης, εκτός από το Tεστ Δημιουργικότητας, κέρδισε και πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα. Τόσο σημαντικά, που οι αποφάσεις του μπορούν να επηρεάσουν τη ροή ολόκληρου του διαγωνισμού. Θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί υπέρ του τα πλεονεκτήματα, που καλείται να διαχειριστεί;

Σε αυτή την πρώτη ομαδική δοκιμασία, η θέση του αρχηγού είναι ζωτικής σημασίας, αφού καλείται να ηγηθεί και να καθοδηγήσει τα μέλη της ομάδας του βήμα – βήμα, σε μια μαγειρική σκυταλοδρομία, για την εκτέλεση ενός μενού τριών σταδίων, σε ρυθμούς πραγματικής κουζίνας. Ποιος μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη χωρίς να κουνήσει το μικρό του δαχτυλάκι; Ποιος μπορεί να αξιοποιήσει σωστά τα μέλη της ομάδας του και να καταφέρει να μεταδώσει το μαγειρικό του όραμα;

Γρήγορα οι διαγωνιζόμενοι αντιλαμβάνονται ότι η δοκιμασία δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, οι αστοχίες και τα λάθη μπορεί να κοστίσουν ακριβά. Οργανωτικότητα, μεταδοτικότητα, ψυχραιμία, καλή επικοινωνία και συνεργασία, θα είναι τα στοιχεία.

Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε ο Στάθης Ταπραντζής - «Αποφάσισα να μη χάσω...»

Ο Στάθης Ταπράντζης που έκανε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση της φετινής σεζόν από το MasterChef 6, βρέθηκε καλεσμένος, μέσω Skype, στην εκπομπή Breakfast@Star, το πρωί της Τετάρτης 16/2 και αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να μην συνεχίσει στο παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε, ότι λίγο μετά το τέλος της διαδικασίας αποχώρησης στην οποία βρέθηκαν οι τρεις παίκτες με τα χειρότερα σχόλια - δείτε εδώ ποιος ήταν ο παίκτης που δεν τα κατάφερε -, ο Στάθης, ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι αποχωρεί από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους, χωρίς όμως να εξηγήσει το γιατί.

«Είχα αποφασίσει ότι θα φύγω από το MasterChef, προσπαθούσα να το διαχειριστώ όλο αυτό γιατί για μένα ήταν πρωτόγνωρο που ήρθε το παιδί μου στον κόσμο και το άφησα. Αυτό δεν μπορούσα να διαχειριστώ μέσα στο μυαλό μου, το πάλευα κάθε μέρα μέσα μου, αλλά έβλεπα ότι δεν μου έβγαινε. Αποφάσισα να μη χάνω το χρόνο μου και να αποχωρήσω τώρα που είναι νωρίς», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Ταπραντζής και πρόσθεσε:

«Το είχα συζητήσει με αρκετά παιδιά. Μου έλεγαν να μη φύγω, αλλά εγώ ήμουν αποφασισμένος, απλώς άκουγα. Ήταν φυσιολογικό γιατί με κάποια παιδιά είχαμε δεθεί. Δεν μπορεί ένα ολόκληρο σπίτι να είναι λυπημένο επειδή ένας παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς».