Φάρμα 2 Highlights (19/2): Τα νεύρα της Σάσας Μπάστα και οι δύο μονομάχοι

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα 2 Highlights (19/2): Τα νεύρα της Σάσας Μπάστα και οι δύο μονομάχοι

Ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (19/1) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highglights του. Από την νέα επίθεση της Σάσας Μπάστα στον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη, στους δύο παίκτες που αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Τι είδαμε χθες (19/2) στη Φάρμα

Το ξέσπασμα της Σάσας Μπάστα στον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη

Μετά τον πρόσφατο καυγά που είχαν (δείτε εδώ τι συνέβη), η Σάσα Μπάστα επιτέθηκε και πάλι στον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη.

«Αλήθεια τώρα μας κοροϊδεύεις; Μας κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα μας! Μας κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα μας, ρε φίλε! Αλήθεια να σου πω κάτι; Υποτιμάς τη νοημοσύνη μας και νομίζεις πως είσαι ευφυέστατος, που είναι ένα σκ…ο! Είσαι ένα σκ…ο ρε μαλ…α! Η ζωή σου όλη είναι ένα βράδυ μου! Μην τρελαίνεσαι» φώναξε σε έντονο ύφος η Σάσα Μπάστα.

«Τους πηγαίνω γκολ αυτοί; Σέντρα εμείς! Το πηγαίνω έτσι το έργο» παραδέχθηκε ο Κουτσαβάκης για την δική του σκέψη στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης στον ΑΝΤ1.

Οι δύο μονομάχοι

Ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης, ως αρχηγός της εβδομάδας, αποφάσισε να δώσει τη μαύρη πέτρα στον Γρηγόρη, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στη συνέχεια, σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στον αχυρώνα, έγινε γνωστό πως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από την Φάρμα είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος και το μόνο σίγουρο είναι πως θα παρακολουθήσουμε μία συγκλονιστική μάχη.