Φάρμα - highlights 20/2: H είσοδος δυο νέων παικτών και η διπλή αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φάρμα - highlights 20/2: H είσοδος δυο νέων παικτών και η διπλή αποχώρηση

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο χθεσινοβραδινό (20/2) επεισόδιο της Φάρμας, αφού μετά την είσοδο νέων παικτών είδαμε και μια διπλή αποχώρηση που έφερε μεγάλη συγκίνηση και κλάματα.

Τα 20/2 highlights της Φάρμας

"Σκοτώθηκαν" στην Φάρμα Κουτσαβάκης και Μαρία - «Σκ@σε επιτέλους, σκ@σε»

Χαμός επικράτησε στο 20/2 επεισόδιο της Φάρμας, με πρωταγωνιστή για ακόμη μια φορά τον Κουτσαβάκη, ο οποίος επέστρεψε πριν λίγο καιρό και πάλι στο ριάλιτι.

Ο Κουτσαβάκης συγκεκριμένα ανέφερε πως η κατάσταση είναι τραγική και πως ότι οι άνδρες δεν φορούν παντελόνια, καθώς όλοι τον κατηγορούν. Ωστόσο, όλα αυτά τα έλεγε με ειρωνικό ύφος, κάτι που εκνεύρισε αρκετά την Μαρία.

Η ίδια μάλιστα φαίνεται πως είχε ενοχληθεί αρκετά από την συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα να του φωνάξει: "Σκάσε επιτέλους, σκάσε, δεν αντέχω να ακούω τη φωνή σου. Μπορείς να σταματήσεις να μιλάς;"

Μπήκαν στο παιχνίδι η Φανή Χαλκιά και ο Γιάννης Γιαννούλης - Έπαθαν σοκ οι παίκτες

Νέοι παίκτες εισέβαλαν στην Φάρμα, όπως είδαμε χαρακτηριστικά στο αποψινό 20/2 επεισόδιο, με τους υπόλοιπους να παθαίνουν σοκ μιας και δεν το περίμεναν καθόλου.

Συγκεκριμένα, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει, μπήκε στο ριάλιτι περιπέτειας η χρυσή ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά και ο Γιάννης Γιαννούλης, διάσημος μπασκετμπολίστας. Μάλιστα, η Φανή Χαλκιά φώναξε την Αθανασία, η οποία είπε χαρακτηριστικά: "Χαίρομαι πάρα πολύ που μπαίνει και άλλο αθλητικό πνεύμα στη Φάρμα και πλέον είμαστε πολλοί. Νομιζω ότι θα περάσουμε πολύ καλά".

Ο παίκτης που αποχώρησε

Οι δύο μονομάχοι της εβδομάδας, Γρηγόρης Αναστασιάδης και Μιχάλης Πελεκάνος βρέθηκαν στον αχυρώνα προκειμένου να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν την παραμονή στο ριάλιτι περιπέτειας.

Οι δύο παίκτες μονομάχησαν σε πέντε αγωνίσματα και αυτός που τα πήγε καλύτερα ήταν ο Μιχάλης ο οποίος πήρε τρεις νίκες. Έτσι, ο παίκτης που αποχώρησε είναι ο Γρηγόρης.

Κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων όμως είδαμε ότι απουσιάζει η Αγγελική Ηλιάδη η οποία ήταν στο νοσοκομείο. Μετά λοιπόν την αποχώρηση του Γρηγόρη εμφανίστηκε μέσω βίντεο και ανακοίνωσε ότι έχει ρήξη χιαστού και έτσι οι γιατροί την είπαν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.