Η Γη της Ελιάς: "Το αίμα πληρώνεται με αίμα..." - Η Χάιδω σημαδεύει με όπλο τον...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς:

Η Χάιδω στην σειρά Γη της Ελιάς, δεν μπορεί να ξεπεράσει το θάνατο της κόρης της. Το γεγονός μάλιστα πως την δολοφόνησαν λίγα λεπτά πριν φτάσει στην εκκλησία για να παντρευτεί, την πληγώνει ακόμη περισσότερο. Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από το περιστατικό αυτό, ωστόσο, δεν έχει ξεχάσει το μίσος και αναζητά εκδίκηση. Ποιο θα είναι όμως το μέλλον της;

Οι εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 153β

Η Χάιδω παίρνει ένα περίστροφο γεμάτο σφαίρες και πηγαίνει να βρει τον Βαφέα. H Μαργαρίτα δανείζεται χρήματα από την Αθηνά για να αποζημιώσει τον σεφ.

Το δέσιμο του Αλέξη με τον Νικήτα είναι μεγάλο και η επιστροφή τού αδελφού του στη Θεσσαλονίκη τον στεναχωρεί. Ο Στάθης πηγαίνει με την Εύα στα χωράφια που κληρονόμησε εκείνη στο Πόρτο Κάγιο και μετά τρώνε μαζί σε μια ταβέρνα.

Η μεγάλη απόφαση του Mega για τη Γη της Ελιάς

Ο Ανδρέας Γεωργίου φαίνεται πως έχει βρει το «κλειδί» της επιτυχίας και κάπως έτσι φέτος, από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, το κοινό ερωτεύτηκε τη Γη της Ελιάς και μπήκε αμέσως στο κλίμα της Μάνης, με τα μαγευτικά τοπία και τις ίντριγκες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life, η Γη της Ελιάς πήρε «πράσινο φως» από το Mega για την προσεχή σεζόν. Οι συζητήσεις για την ενεργοποίηση του «συν 1» στο συμβόλαιο του Ανδρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας Γεωργίου «δένει» την επαγγελματική του πορεία στο Mega και με έναν ακόμα τρόπο, καθώς, όπως ανακοινώθηκε, θα είναι ο νέος παρουσιαστής του X-Factor.

Ο σκηνοθέτης της Γης της Ελιάς, δε θα έχει ούτε την επόμενη σεζόν ρόλο στη σειρά, ενώ στα τελευταία επεισόδια της τρέχουσας σεζόν θα εμφανιστεί ένα «μεγάλο όνομα» που θα συνεχίσει και του χρόνου.

Ανδρέας Γεωργίου Γη της Ελιάς