Άγριες Μέλισσες: "Στο ζητάω ως φόνισσα προς φόνισσα..." - Άσχημη συνάντηση για Μυρσίνη και Ασημίνα

Οι σημερινές 24/2 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην σειρά Άγριες Μέλισσες. Λίγο πριν ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη, θα έχουνε πολλά αποκαλύψεις, αλλά και ανατροπές. Σήμερα 24/2 ωστόσο, η Ασημίνα θα έχει μια άσχημη συνάντηση με την Μυρσίνη.

Οι εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 72

Η Ουρανία δεν αποδέχεται την πρόταση του Άλκη Σαραντόπουλου να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην Αμερική. Θα καταφέρει να τη μεταπείσει; Ο Λάμπρος και ο Πέτρος αποσπούν απ’ τον Λάκη την πολυπόθητη πληροφορία.

Ο Σέργιος εμμένει στην απόφασή του να μείνει στο σπίτι του Δούκα και της Μυρσίνης, αλλά η Ασημίνα δεν σκοπεύει ν’ αφήσει τον γιο της από τα μάτια της. Στη συνάντηση της Νομαρχίας, ο Ακύλας δείχνει να στριμώχνεται απ’ τον δικηγόρο και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Διαφανίου. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα;

Ο Κυριάκος παίρνει μια απόφαση που θα χαροποιήσει τους συγχωριανούς του και κυρίως την Ουρανία. Η Πηνελόπη και ο δικηγόρος Αλέξης Ρωστάνδης θα οδηγηθούν σε μια σημαντική αποκάλυψη. Ο Ακύλας κάνει μια πρόταση στον Δούκα που θ’ ανατρέψει τα πάντα.

Αυτό θα είναι το εφιαλτικό τέλος της Μυρσίνης

Η Γιάννα Παπανικολάου με ρεπορτάζ της στο περιοδικό TVSirial που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 17/2, σε όλα τα περίπτερα περιγράφει αποκλειστικά τι θα συμβεί στους χαρακτήρες της σειράς Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα πώς θα εξελιχθούν οι ζωές των γυναικών του πιο διάσημου χωριού της Ελλάδας.

Και ενώ η μεγαλύτερη εχθρός της αναμένεται να έχει ένα λυτρωτικό τέλος (δείτε εδώ πώς θα τελειώσει η ιστορία της Ελένης), τιμωρία θα περιμένει τη Μυρσίνη στο φινάλε της σειράς και μάλιστα όχι φυλακή, όπως νομίζετε οι περισσότεροι.

Η αδίστακτη γυναίκα θα κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική, μιας και θα έχει χάσει πλέον τα πάντα, άντρα, παιδιά, οικογένεια και αξιοπρέπεια, καθώς οι εμμονές της θα την οδηγήσουν σε σκοτεινά μονοπάτια, χωρίς επιστροφή.

Άγριες Μέλισσες τέλος Μυρσίνης