Φάρμα 2: Έκραξαν άσχημα οι συμπαίκτες την Αθανασία Τσουμελέκα - «Το μισό κ@λ@μέρι ήταν έξω»

Ο κακός "χαμός"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Έκραξαν άσχημα οι συμπαίκτες την Αθανασία Τσουμελέκα - «Το μισό κ@λ@μέρι ήταν έξω»

Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης να μην είναι καθόλου ικανοποιητικά ωστόσο οι εξελίξεις συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Έτσι, μετά από την μεγάλη ζημιά που έπαθαν όπως παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας 2, το κελάρι με τις προμήθειες πλημμύρισε.

Η Αθανασία Τσουμελέκα πήρε την απόφαση να λάβει δράση και να σώσει ότι σώζεται. Βέβαια, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία φαίνεται πως δεν άρεσε αρκετά σε όλους τους συμπαίκτες της.

Το κράξιμο της Μαρίας για την Αθανασία

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Παπαγεωργίου δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το κελάρι πλημμύρισε, η Τσουμελέκα παίρνει πρωτοβουλίες πάντα μόνη της. Είναι η καλή νοικοκυρά που έβαλε το μαγιό της. Όχι ότι ήθελε να δείξει τον κ…ο της! Το μισό κ@λ@μέρι ήταν έξω»

«Ήθελε να δείξει ότι πρέπει να πάει, να βοηθήσει για τα μήλα… Πήρε πρωτοβουλίας λες και οι άλλοι δεν μπορούσαν να το συζητήσουν! Μόνη της έφυγε! Έβαλε το μαγιό της και πήγε».

Το μέλλον της Φάρμας και του Σάκη Τανιμανίδη

Στο δυναμικό του ΑΝΤ1 ανήκει τα δύο τελευταία περίπου χρόνια ο Σάκης Τανιμανίδης, μιας και έχει αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι περιπέτειας του σταθμού, την Φάρμα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως ακριβώς τα περίμεναν.

«Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, στην οικογένειά του τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο Σάκης Τανιμανίδης εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού και θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητάς του, μέσα από εντυπωσιακά και καινοτόμα project.

Με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης;

Η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 αρχίζει με την παρουσίαση της “Φάρμας”. Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στον τηλεοπτικό χώρο, ο χαρισματικός παρουσιαστής και παραγωγός ξεκινά στον ΑΝΤ1 έναν νέο δρόμο με πυξίδα τη σημαντική εμπειρία και τη δημιουργικότητά του», αναφερόταν στο δελτίο Τύπου στις 16 Φεβρουαρίου 2021.

Τόσο πέρσι όσο και φέτος τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά απογοητευτικά, με το κανάλι εκεί που θεωρούσε τον Σάκη Τανιμανίδη φαβορί, τώρα να είναι αουτσάιντερ,

Σύμφωνα με πληροφορίες. ο παρουσιστής είχε ενστάσεις με την εταιρεία παραγωγής που είχε την ευθύνη για την Φάρμα και έτσι οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί. Μπορεί το συμβόλαιο του να έχει ισχύ ακόμα, ωστόσο δεν φαίνεται πως έχει να αναλάβει κάποιο πρότζεκτ που τον ενδιαφέρει.