MasterChef 6: Ανακοίνωση του Star λίγο πριν το σημερινό 27/2 επεισόδιο

Αφορά το MasterClass...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ανακοίνωση του Star λίγο πριν το σημερινό 27/2 επεισόδιο

Ένα ακόμα MasterClass έρχεται στις οθόνες μας, σήμερα, Κυριακή 27/2 στις 17:45, στο Star. Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, αρκετές δοκιμασίες και δύο αποχωρήσεις, την οικειοθελή της Τατιάνιας Χαρτάτι και την αποχώρηση του Νίκου Μπέρκα στη δοκιμασία αντιγραφής οι 20 επίδοξοι σεφ θα βρεθούν σε ένα ακόμη μάθημα μαγειρικής, σαν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την αγχώδη καθημερινότητα του MasterChef 6 και τις συνεχόμενες δοκιμασίες.

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό 27/2 MasterClass του MasterChef 6

Στο MasterClass της εβδομάδας οι 20 επίδοξοι MasterChef, θα βρεθούν μπροστά στον κριτή τους και επιτυχημένο chef, Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος πρόκειται να μοιραστεί κάποιες έξυπνες τεχνικές και ιδέες, τις οποίες οι παίκτες θα πρέπει να μάθουν να αξιοποιούν στο έπακρο για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις δοκιμασίες που θα ακολουθήσουν στο σύντομο μέλλον.

Καλεσμένος του κριτή, είναι ο chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ένα πρόσωπο γνώριμο και αγαπητό στους διαγωνιζόμενους, καθώς πρόκειται για τον Food Stylist του διαγωνισμού και ο οποίος θα τους παρουσιάσει κάποια tips για να μπορέσουν να επιτυγχάνουν καλύτερη εμφάνιση στα πιάτα τους.

Πως θα φανεί στους παίκτες το σημερινό μάθημα του MasterChef 6;

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη στο Happy Day και η αποκάλυψη για τον Κωτσόπουλο

To MasterChef 6 ξεκίνησε και η αγωνία φτάνει στα ύψη σε κάθε επεισόδιο του με τις περίπλοκες δοκιμασίες αλλά και τους παίκτες που ήδη έχουν κατακτήσει μια θέση στην καρδιά των τηλεθεατών. Όμως μία αρκετά οικεία παρουσία στο παιχνίδι, έκανε αισθητή την...απουσία του στα δύο τελευταία επεισόδια!

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τον οποίο "χάσαμε" από το πλατό για δύο επεισόδια και δεν γνωρίζαμε τι είχε συμβεί. Στην κάμερα του Happy Day, ο φίλος και συνεργάτης του, Πάνος Ιωαννίδης, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 25/2, αποκάλυψε τον λόγο που ο κριτής δεν βρισκόταν στα γυρίσματα, ενώ απάντησε και για το αν θα υπάρξει έβδομος κύκλος MasterChef.

«Το MasterChef είναι διαγωνισμός οπότε σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός. Οπότε θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις στο διαγωνιστικό μέρος. Είμαστε μαθημένοι στις δοκιμασίες, έχουμε σκληρό στομάχι.

Πρώτα ο Θεός να τελειώσουμε φέτος και θα δούμε. Σίγουρα θέλω να γίνει έβδομος κύκλος, αφού περνάμε πολύ ωραία! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε μια ψύξη αλλά όλα καλά, ευτυχώς» αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης.