Masterchef 6: Σε σοκ οι παίκτες με την δοκιμασία αποχώρησης - Θα "πέσουν" κορμιά απόψε 1/3

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Σε σοκ οι παίκτες με την δοκιμασία αποχώρησης - Θα

Νέα πιάτα αλλά και την πρώτη δοκιμασίας αποχώρησης πρόκειται να δούμε απόψε 1/3 το βράδυ στο νέο επεισόδιο του Masterchef 6. Μάλιστα, οι 3 κριτές υποδέχονται τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου.

Ο Νικήτας Μπατσικούρας, έχοντας κερδίσει στη δοκιμασία του Mystery Box, ήταν εκείνος που επέλεξε τον συνδυασμό των υλικών αλλά και τον χρόνο μαγειρικής για τους συμπαίκτες του στο Tεστ Δημιουργικότητας. Οι επιλογές του αποδείχτηκαν στρατηγικές, αφού τα περισσότερα μέλη της κόκκινης ομάδας φάνηκαν να δυσκολεύονται αρκετά με τα υλικά, που κλήθηκαν να διαχειριστούν.

Ο Βασίλης Μπόλλος ήταν ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας και η κάρτα ασυλίας βρίσκεται πια στα χέρια του. Οι διαγωνιζόμενοι, που δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, έχουν μια ευκαιρία ακόμα για να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Ο αποψινός καλεσμένος φέρνει ένα ιδιαίτερο πιάτο αντιγραφής, που ενθουσιάζει τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, Γρηγόρη Γιαννόπουλο, Χριστόφορο Κατσιάνα, Αναστασία Ντμίτρουκ, παρά τη δυσκολία του. Συνταγή υψηλών απαιτήσεων για τους διαγωνιζόμενους, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στον διαγωνισμό και να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο το πιάτο, που καλούνται να αντιγράψουν.

Το αποψινό 1/3 trailer του Masterchef 6

Τα πάνω κάτω στο παιχνίδι - Η αλλαγή που ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Γεμάτο εκπλήξεις φαίνεται πως είναι το MasterChef 6, μιας και λίγο μετά την επιστροφή του Χριστόφορου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους, μία αλλαγή που θα έγινε φέτος στο παιχνίδι.

Όπως εξήγησε λοιπόν ο διακεκριμένος σεφ, ακολουθώντας το περσινό παράδειγμα, θα δούμε και φέτος στο MasterChef, θεματικές εβδομάδες, ωστόσο φέτος θα είναι πολύ πιο έντονο απ' ό, τι πέρυσι.

Η πρώτη θεματική εβδομάδα δε θα μπορούσε να είναι αφιερωμένη κάπου αλλού πέρα από την ελληνική κουζίνα, την κουζίνα δηλαδή με την οποία έχουν μεγαλώσει όλοι οι επίδοξοι σεφ.

«Πέρυσι είχαμε κάποιες θεματικές εβδομάδες, φέτος θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα, ξεκινώντας από το Mystery Box και φτάνοντας μέχρι και το Master Class, όλη η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη κάπου… Θα κάνουμε θεματικές εβδομάδες. Και με τι θα ξεκινήσουμε;

Θα ξεκινήσουμε με αυτό που αγαπάμε πολύ και αξίζει να τονιστεί, να δούμε να μάθουμε και να θυμηθούμε την ελληνική κουζίνα», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.