The 2night Show: Η Μαρία Αντωνά καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί της ο Νότης Χριστοδούλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night Show: Η Μαρία Αντωνά καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show απόψε (1/3) θα είναι η Μαρία Αντωνά. H λαμπερή παρουσιάστρια που συμμετέχει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», περιγράφει στιγμές από το «ταξίδι» της ως dj και ραδιοφωνική παραγωγός στη Θεσσαλονίκη, μέχρι τα τηλεοπτικά πλατό της Αθήνας.

Πόσο δύσκολο ήταν το πρώτο διάστημα που μετακόμισε μακριά από την πόλη της; Πώς αντιμετώπισε τον ανταγωνισμό στον χώρο και γιατί η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ξεχωριστή θέση στη ζωή της; Πώς είναι η σχέση της με την Μπέτυ Μαγγίρα;

Γιατί δεν πήγε η ίδια στο «Survivor», ενώ δήλωσε ενδιαφέρον; Στη συνέχεια, μιλάει για τον Άρη Σοϊλέδη, σχολιάζει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης, αλλά και τα μηνύματα που της έρχονται με τους παίκτες που αποχωρούν. Η όμορφη Μαρία δίνει λεπτομέρειες για την εντυπωσιακή πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της και για το δαχτυλίδι που ήρθε κυριολεκτικά «εξ ουρανού». Τέλος, αποκαλύπτει τα άμεσα σχέδιά της για τον γάμο της, αλλά και τα όνειρά της για το μέλλον.

Ο Νότης Χριστοδούλου, ο νικητής του «Fame Story 1», σε μια κατάθεση ψυχής, μιλάει για όλα, απελευθερωμένος από τα «πρέπει» και τα «φαίνεσθαι» του παρελθόντος. Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και η άρνηση της πολυαγαπημένης του μητέρας να αποδεχτεί την αλήθεια, το bullying που βίωνε καθημερινά στο σχολείο, αλλά και ο αγώνας που έδινε όλη του τη ζωή, έχοντας την ανάγκη επιβεβαίωσης από την οικογένειά του. Γιατί θα προτιμούσε να είχε έναν ομοφυλόφιλο πατέρα;

Αποδέχτηκε, τελικά, η μητέρα του τη σχέση του με τον επί 16 χρόνια σύντροφό του;

Πώς κατάφερε να κερδίσει το «Fame Story 1», χωρίς καν να γνωρίζει τις νότες; Γιατί αναγκαζόταν να πίνει πριν βγει στη πίστα; Πώς ήταν το πέρασμά του από τα τηλεοπτικά πλατό; Τι συνεργασίες έχει κάνει ως interior designer και γιατί αγαπάει αυτή τη δουλειά; Τέλος, ο Νότης Χριστοδούλου στέλνει το δικό του μήνυμα και εκφράζει τη δική του καθηλωτική αλήθεια με τη γλυκύτητα και την ειλικρίνεια που τον διακρίνει.

Το trailer του The 2night Show με τη Μαρία Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά «έσπασε» τη σιωπή της για την αμοιβή του Σοϊλέδη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (22/2) η Μαρία Αντωνά, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5, ενώ απάντησε και στις φήμες για τα χρήματα που παίρνει.

H Μαρία Αντωνά μίλησε και για τα σχόλια που έχει δεχθεί ο αγαπημένος της επειδή γνωρίζει έξω από το παιχνίδι τον Σάκη Αρσενίου, ενώ σχολίασε και το ξέσπασμά του στο (21/2) επεισόδιο.

«Γνώριζε τον Σάκη και τη Ναυσικά. Λογικό είναι να συμβαίνει. Αυτό γίνεται και στην ομάδα των Μαχητών. Δεν ευθύνεται κάποιος παίκτης, η παραγωγή κάνει το casting» είπε για το γεγονός ότι ο σύντροφός της γνώριζε από πριν κάποιους συμπαίκτες του.

Έχουμε δει κάποιες καταστάσεις όπου όλοι χάνουν την υπομονή τους και το κουράγιο τους. Ο Άρης διαχειρίστηκε καλύτερα το ξέσπασμα της Βρισηίδας. Βλέπω ένα παιδί ότι είναι δίκαιο και σκέφτεται ομαδικά ακόμα και τώρα που έχει ασυλία.

Του στάθηκα πολύ στις δυσκολίες του. Όταν με έναν άνθρωπο είστε μαζί είστε και στα δύσκολα. Μου λείπει. Η απόδειξη της αγάπης του βρίσκεται στο σώμα του.

Είναι λίγο υπερβολές τα ποσά που ακούγονται. Ο καθένας κάνει το δικό του deal. O Άρης έχει πάει εκεί για τη σχέση μας, το έχει πει», είπε χαρακτηρισττικά η Μαρία Αντωνά.