Εκτός «Φάρμας» παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης - Τι συνέβη;

Τα πρώτα του λόγια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εκτός «Φάρμας» παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης - Τι συνέβη;

Παρόλο που τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά για την «Φάρμα 2» καθώς άλλαξε και ώρα προβολής, οι εξελίξεις του ριάλιτι επιβίωσης συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Έτσι λοιπό, ο Γιάννης Γιαννούλης αποτελεί πλέον παρελθόν καθώς έπειτα από την χθεσινοβραδινή 6/3 μονομαχία, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας έχασε από τον Βασίλη και ολοκλήρωσε έτσι τον κύκλο του.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χάρηκα πάρα πολύ. Μου άρεσε πολύ η Φάρμα κι ευχαριστώ πολύ που ήρθα εδώ. Η Φάρμα μού θύμισε το χωριό μου, ήταν μια μικρή κοινωνία, άλλα πιστεύω έχει ο ένας, άλλα πιστεύω έχει ο άλλος. Με δυσκόλεψαν διάφοροι χαρακτήρες, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Το μόνο που ήθελα ήταν να το ζήσω ακόμα λίγο παραπάνω. Είμαι δύσκολος άνθρωπος, αλλά όποιος μπει μέσα στην καρδιά μου δεν βγαίνει ποτέ. Πιστεύω θα τα πήγαινα καλύτερα, αλλά ο Βασίλης ήταν ένας ταύρος στη μονομαχία. Η θέλησή του ήταν τόσο μεγάλη που ξεπέρασε τη δύναμη, ήταν φανταστικός. Μπράβο του, συγχαρητήρια. Ένας όμορφος κύκλος κλείνει στη ζωή μου, η Φάρμα, τα έζησα όλα».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Γιαννούλη στην Φάρμα 2

Το μέλλον της Φάρμας και του Σάκη Τανιμανίδη

Στο δυναμικό του ΑΝΤ1 ανήκει τα δύο τελευταία περίπου χρόνια ο Σάκης Τανιμανίδης, μιας και έχει αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι περιπέτειας του σταθμού, την Φάρμα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως ακριβώς τα περίμεναν.

«Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, στην οικογένειά του τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο Σάκης Τανιμανίδης εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού και θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητάς του, μέσα από εντυπωσιακά και καινοτόμα project.

Με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης;

Η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 αρχίζει με την παρουσίαση της “Φάρμας”. Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στον τηλεοπτικό χώρο, ο χαρισματικός παρουσιαστής και παραγωγός ξεκινά στον ΑΝΤ1 έναν νέο δρόμο με πυξίδα τη σημαντική εμπειρία και τη δημιουργικότητά του», αναφερόταν στο δελτίο Τύπου στις 16 Φεβρουαρίου 2021.

Τόσο πέρσι όσο και φέτος τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά απογοητευτικά, με το κανάλι εκεί που θεωρούσε τον Σάκη Τανιμανίδη φαβορί, τώρα να είναι αουτσάιντερ,

Σύμφωνα με πληροφορίες. ο παρουσιστής είχε ενστάσεις με την εταιρεία παραγωγής που είχε την ευθύνη για την Φάρμα και έτσι οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί. Μπορεί το συμβόλαιο του να έχει ισχύ ακόμα, ωστόσο δεν φαίνεται πως έχει να αναλάβει κάποιο πρότζεκτ που τον ενδιαφέρει.